Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Kirkonmutkan uusi asuinalue

Suuret tontit - Omaa tilaa - Pihasauna - Kasvimaa - Turvallinen ympäristö

Utajärven kirkonkylälle tulee uusia ja laadukkaita omakotiasumiseen tarkoitettuja tontteja. Laadukas tontti tarkoittaa ainakin turvallista sijaintia lähellä palveluita, riittävää rakennusoikeutta, hyvää maaperää ja sopivaa väljyyttä. Mitä laadukas tontti tarkoittaa Sinun mielestäsi?

Kirkonmutkan alueelle tulee muodostumaan 5-10 huippulaadukasta omakotitonttia. Kaikki kuntakeskuksen palvelut löytyvät alle kilometrin säteeltä. Kirkonmutkan alueen reunamilta lähtee uusi kevyenliikenteen väylä kohti Alakylää ja Roinilaa. Asuinalue sijaitsee myös Hyvinvointiraitin varrella, joka alkaa rakentua vuonna 2017. Alueelta on siis erinomainen kulku turvallisille kulkuväylille ja ulkoilureiteille, kuten Tervareitistön latu- ja patikointireiteille sekä kunnan valaistulle ladulle, joka kesäisin toimii pururatana.

Kirkonmutkan asuinalueen suunnittelu on käynnissä. Suunnittelu toteutetaan asiakaslähtöisesti. Asuinalueen suunnittelemiseksi käynnistetään kampanja         Suunnittele Unelmatonttisi!

Suunnittele Unelmatonttisi-kampanjan tarkoitus on kerätä ajatuksia ja ideoita siitä, minkälaisena ihmiset näkevät parhaan mahdollisen tontin ja mitä seikkoja suunnittelussa on hyvä korostaa tai huomioida. Kerro minkälainen on mielestäsi laadukas tontti ja kuinka Sinä haluaisit asua! Suunnitellaan yhdessä tarpeisiin sopiva ratkaisu!

Alueella on voimassa oleva asemakaava, jota lähdetään uudistamaan. Kuitenkin kaavan vastainen rakentaminen voidaan käynnistää poikkeamisluvalla, eli asemakaavan päivitys ei tule hidastamaan rakentamisen aloittamista.

Vastuuhenkilöt:

Kaavoitusinsinööri Tiia Possakka
Puhelin: 050 591 7240
Sähköposti: tiia.possakka(a)utajarvi.fi

 

päivitetty viimeksi: 09.06.2017 12:06
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta