Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

16.04.2018

Utajärven hankintailmoitukset

Utajärven kunnan, Kiinteistö Oy Järvenneidon, Kiinteistö Oy Mäyrä sekä muiden alueen toimijoiden hankintailmoitukset HILMAssa.

 

Utajärven kunta

Tarjouskilpailu koskee Utajärven kunnan yleis- ja asemakaavasuunnittelua ja niihin liittyviä selvityksiä sekä muita maankäyttöä palvelevia suunnittelutehtäviä. Sopimuskauden päättyessä keskeneräiset kaavahankkeet viedään loppuun puitesopimuksessa sovituin ehdoin. Puitejärjestelyn tarkoituksena on toimia joustavana hankintamenettelynä tavanomaisissa yleis- ja asemakaavoituksen suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä. Tarjouskilpailussa valitaan vähintään kolme toimittajaa. Tarjouskilpailun tuloksena solmittavat puitesopimukset tehdään sopimuskaudeksi. Utajärven kunta tekee sopimuksen jokaisen valitun konsulttitoimiston kanssa erikseen.

Tarjoukset 21.5.2018  klo 14.00 mennessä

 

Kiinteistö Oy Järvenneito

Kiinteistö Oy Järvenneito pyytää tarjousta vuokratalojen kiinteistönhuoltopalveluista. Kiinteistö Oy Järvenneito on Utajärven kunnan 100 % omistama yhtiö. Yhtiöllä on 8 vuokratalokohdetta, joissa on yhteensä 112 huoneistoa.

Tarjoukset 30.4.2018 mennessä

 

Kiinteistö Oy Mäyrä

Kiinteistö Oy Mäyrä pyytää tarjousta vuokratalojen kiinteistönhuoltopalveluista. Kiinteistö Oy Mäyrä on Utajärven kuntakonserniin kuuluva tytäryhtiö. Yhtiöllä on yksi vuokrakerrostalokohde, jossa on yhteensä 23 huoneistoa.

Tarjoukset 30.4.2018 mennessä

Arkistoon »