Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Utajärven kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön valikoiman laadukkaita e-aineistoja. Osa palveluista on käytettävissä vain kirjaston tiloissa. Etäkäytön sallivien palveluiden käyttö vaatii OUTI-kirjastokortin ja verkkokirjaston tunnusluvun. Tunnusluvun voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

OUTI-kirjastojen e-kirjakokoelma

Lainaa, lue ja varaa e-kirjoja ja e-äänikirjoja OUTI-kirjastojen e-kirjakokoelmasta. Palvelun käyttö vaatii kirjastokortin ja tunnusluvun.

eMagz

Laaja valikoima kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjastojen asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

ePress

Kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjastojen asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

Flipster

Valikoima englanninkielisiä aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa; etäkäyttö vaatii kirjautumisen kirjastokortilla.

Press Reader

Sanoma- ja aikakauslehtiä 120 eri maasta yli 60 kielellä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

RedFox sanakirja

Monikielinen sanakirja joka kääntää 41 kielelle. Sisältää myös erikoissanastoja ja kieltenopetusmateriaalia. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa; etäkäyttöön tarvittavat kirjautumistunnukset voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

Rockway

Suomalainen soitonopetuksen verkkopalvelu, josta voit lainata laulun- tai soitonopetuskursseja kotikäyttöön. Palvelun käyttö vaatii kirjastokortin ja tunnusluvun.

Naxos Music Library

Klassisen musiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia yli 100 000 CD-levyn verran. Kuuntelusession maksimipituus on kaksi tuntia. Vaatii tunnistautumisen kirjastokortilla.

Naxos Music Library Jazz

Jazzmusiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia n. 10 000 CD-levyn verran. Vaatii tunnistautumisen kirjastokortilla.

päivitetty viimeksi: 01.10.2018 11:02
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta