Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Suojatiekampanjan tarkoitus on turvata koululaisten turvallinen kadun ylitys ja kiinnittää autoilijoiden ja muiden tiellä liikkujien huomio siihen, että koululaiset ovat jälleen liikkeellä. Utajärven koulun vanhempaintoimikunta järjestää jälleen perinteisen suojatiepäivystyskampanjan viidennen kerran peräkkäin. Kampanja järjestetään tänä vuonna peräti kolmena ensimmäisinä koulupäivinä aamulla ja iltapäivällä ajalla ke-pe 10.-12.8.2022. Kouluparakin edustalle on saatu uudet keltaiset portit, jotta kevyenliikenteen väylällä kulkevat osaisivat hidastaa vauhtia koulun edustalla, eikä tulisi yhteentörmäyksiä oppilaiden kanssa. Liikenteessä tarvitaan nyt enemmän tarkkaavaisuutta myös autoilijoilta, kun pienet lapset ovat jälleen näkyvissä runsaammin liikenteessä.
August 11, 2022 8:57:17
utajarvenkunta
ELY-keskuksen kilpailuttamalla linja-autoreitillä Vaala–Utajärvi–Oulu on otettu käyttöön uusia kausi- ja sarjalipputuotteita, joiden myynti on nyt aloitettu. Liikenne on käynnistynyt talviaikataulukauden alkaessa 10.8.2022, ja vuoroja liikennöi Saaga Travel Oy. Liikenteessä voi matkustaa vain Matkahuollon lipputuotteilla. Waltti-matkakortille ladatun, voimassa olevan Oulun ja Utajärven välisen kausilipun voi käyttää loppuun Saaga Travel Oy:n vuoroissa 30.9.2022 mennessä. Katso tarkemmat tiedot utajarvi.fi -sivujen Ajankohtaista-osiosta.
August 10, 2022 15:57:30

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta