Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Työnhaku – Nuoret ja vastavalmistuneet Valmistutko ammattiin tai saatko lukion päättötodistuksen? Tule kuuntelemaan, mitä asioita sinun olisi hyvä tietää työnhausta, työttömäksi ilmoittautumisesta ja työttömyysturvasta keskiviikkona 7.12.2022 klo 9-10. Webinaarissa käymme läpi muun muassa työnhaun aloituksen, työttömyysturvan ja mitä erilaisia palveluja työnhakijalle on tarjolla. Voit esittää kysymyksiä webinaarin aikana sekä sen jälkeen chatin puolella.
December 05, 2022 18:00:12
utajarvenkunta
Utajärven joulukalanteri ⭐ Tiedätkö, mistä Sofian Kammari on saanut nimensä? Tilan avajaiset pidettiin 6.5.2008, ja samalla tila nimettiin Utajärven ensimmäisen kirjastonhoitajan, pastorin rouva Sofia Heikelin mukaan. Nimiehdotuksen takana olivat kirjaston entiset, pitkäaikaiset työntekijät, Irmeli Juntunen ja Tarja Vimpari. Vuotta 1870 pidetään Utajärven kirjastolaitoksen perustamisvuotena. Sofia‐rouva toimi usean vuoden ajan palkattomana kirjastonhoitajana. Hän kehotti kuntalaisia lahjoittamaan kirjastoa varten rahaa ja kirjoja. Keräyksellä saatiinkin kokoon 20 mk, ja samana vuonna kunta määräsi peräti 58 mk 70 p viinaverorahoista kirjaston käyttöön. Vuosien varrella Sofian Kammarin seiniä ovat koristaneet lukuisat erilaiset näyttelyt niin paikallisilta tekijöiltä kuin maailmankuuluilta taiteilijoiltakin. Tilassa on myös vietetty tuokio jos toinenkin ja kuultu esityksiä aina aaveenmetsästyksestä kukkasipuleihin! Mukaan mahtuu lukuisia satuhetkiä, musiikkia, runoja, näytelmiä, tanssia, laulua ja naurua - ja tietysti myös kirjallisuutta. Tule tutustumaan ja voit myös varata tilan omaa näyttelyä tai tapahtumaa varten ilman erillistä maksua.
December 05, 2022 10:00:04

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta