Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Heijastinpuu Torimakasiinin edustalla Jälleen eletään vuoden pimeintä aikaa ja liikenteessä ilman heijastinta liikkuvia jalankulkijoita on vaikea havaita. Utajärven koulun vanhempaintoimikunta on pystyttänyt Torimakasiinin edustalle heijastinpuun, josta saa käydä hakemassa itselleen heijastimen tuomaan lisää turvaa ja näkyvyyttä liikenteeseen. Vanhempaintoimikunta on saanut kaikki heijastimet lahjoituksina ja niitä on tarkoitus lisätä puuhun koko pimeän kauden ajan tai ainakin niin pitkään kuin heijastimia riittää. Mikäli kotona lojuu ylimääräisiä, ehjiä heijastimia, niitä saa käydä vapaasti ripustamassa puuhun kanssakulkijoiden iloksi ja turvaksi. Valtakunnallista heijastinpäivää vietetään 1.10.2023 jo kymmenettä kertaa. https://www.liikenneturva.fi/liikenteessa/heijastin/ Linkin takaa Liikenneturvan sivuilta löytyy lisää tietoa heijastinpäivästä, sekä paljon hyödyllistä tietoa mm. heijastimien oikeaoppisesta kiinnittämisestä ja jalankulkijoiden näkyvyydestä liikenteessä. Kannattaa siis tutustua. Tullaan kaikki nähdyiksi! Utajärven koulun vanhempaintoimikunta
October 01, 2023 12:01:05
utajarvenkunta
8. luokan oppilaat kävivät tällä viikolla Taidetestaajat-matkalla Helsingissä. Oppilaat kävivät tutustumassa Kiasmassa Ars Fennica 2023 -näyttelyyn. Oppilaat pääsivät tutustumaan myös Oodiin eli Helsingin keskustakirjastoon. Ars Fennica 2023 -näyttely esittelee Suomen merkittävimmän kuvataidepalkinnon ehdokkaat. Vuonna 1990 perustettu Henna ja Pertti Niemistön Kuvataidesäätiö – ARS FENNICA sr jakaa Suomen merkittävimmän, 50 000 euron kuvataidepalkinnon joka toinen vuosi. Taidetestaajat on Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma, joka tarjoaa kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille ja heidän opettajilleen 1–2 vierailua lukuvuodessa korkealaatuisen taiteen pariin. Nuorilta saadun palautteen perusteella Taidetestaajat oppii yhdessä Suomen taidekentän kanssa huomioimaan paremmin nuoret ja heidän tarpeensa taidesisältöjen suunnittelussa ja erityisesti niihin liittyvässä yleisötyössä. Opettajille ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ja tukea taidesisältöjen hyödyntämiseksi opetus- ja kasvatustyössään – opettajalla on merkittävä rooli kahdeksasluokkalaisen nuoren taidekokemuksen onnistumisessa.
September 29, 2023 14:32:47

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta