Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Utajärvellä käynnistyy taidepilotti alueemme heilastelukulttuurista. Millainen on sinun heilastelumuistosi Oulujokilaaksosta? Lähde mukaan taidepilottiin ikuistamaan muistosi tunnevalokuvaksi. Vaalassa, Utajärvellä ja Muhoksella toteutettava taidepilotti Taidedokumentaatio - heilastelukulttuuria Oulujokilaaksossa ennen ja nyt tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden päästä muistelemaan omaa heilasteluhistoriaa, tuolloin koettuja ihastumisen ja rakastumisen tunteita, sekä heilastelupaikkoja. ”Taidepilottiin osallistujien kanssa tehdään taideharjoitteita heilastelutunteiden uudelleen tavoittamiseksi, ja otetaan muotokuvia heidän heilastelupaikoissaan. Kuvien avulla osallistujat pääsevät esittelemään tärkeitä rakastumispaikkojaan katsojille. Samalla niin osallistujat kuin teosten katsojatkin saavat kokea Vaalan, Utajärven ja Muhoksen uudella tavalla. ” Näin oululainen valokuvaaja, taiteilija Martu Väisänen kuvaa taidepilottia. Heilastelukulttuuria taidepilotissa Martu jalkautuu Utajärvelle työpajatyöskentelyyn 26. - 30.6. Työpajoihin saavat osallistua kaikki halukkaat. Tehtävät taideharjoitteet ovat helppoja ja jokaiselle sopivia. Noin viikon mittaisen työskentelyn viimeisenä päivänä osallistuneista otetaan tunnevalokuvat heille tärkeissä heilastelupaikoissa. Suuret valokuvavedokset laitetaan esille kuvauspaikkoihin, jossa ne voi kohdata kuka tahansa ohikulkija. Kuvattavat saavat oman kuvansa itselleen. Lue lisää www.utajarvi.fi-sivuston tapahtumakalenteri-osiosta. Tervetuloa kesäisiin työpajoihin Utajärvellä! #kulttuurikenno #pohjoispohjanmaanliitto #kulttuuri #utajärvi
June 07, 2023 15:07:39
utajarvenkunta
Tule mukaan Liikuntaverkkopuntariin! Ohjatun liikunnan lisäksi pääset kokeilemaan Verkkopuntaria. Verkkopuntari on ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ryhmä ovat tarkoitettu kaikille merkittävästi ylipainoisille työikäisille aikuisille. Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen aikana sinulle on tarjolla ohjattua liikuntaa ja mahdollisuus saada ohjausta myös verkon välityksellä. Ylläpitovaiheen aikana Verkkopuntari on käytössäsi ja voit harrastaa liikuntaa omatoimisesti. Verkkopuntaria voit käyttää koko vuoden ajan. Liikuntaverkkopuntariin sisältyy myös etätapaamisia. Vuoden liikuntaverkkopuntari on maksuton. Lue lisää www.utajarvi.fi-sivuston ajankohtaista-osiosta. #verkkopuntari #pohde #utajärvi #liikunta #hyvinvointi
June 07, 2023 14:31:50

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta