Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Tarvitsemme eri ikäisiä malleja ensi viikolla kuvattavaan Utajärven brändivideoon! Kuvaukset suoritetaan torstaina 28.9. (varapäivä on perjantai 29.9.). Videoita ja kuvia käytetään Utajärven kunnan viestinnässä eri kanavissa. Videot ovat lyhyitä (5-10 sekuntia otto, kokonaisuus noin 1 minuutti) ja suurin osa kuvataan dronella ulkona. Kuvattavilla toivotaan olevan värikästä tai vaaleaa vaatetta päällä, ilman suuria logoja. Ei mielellään mustan väristä paitaa/takkia. Tarvitsemme edelleen runsaasti malleja seuraaviin kuvauksiin (puherooleja ei ole): - lukioikäisiä nuoria 5-10 hlö Torimakasiinille klo 10.00 -11-00 mukaan: omat läppärit ja polkupyörät (myös lainattavissa) - ala- tai yläkouluikäisiä nuoria skeittipuistoon 5-10 hlö klo 11.30-12.30 mukaan:omat kypärät, scootit/skeitit (voi tulla taustalle myös ilman välineitä) - kaiken ikäisiä jalkapalloilijoita pelaamaan urheilukentälle klo 18.00-19.00 - pyöräilijöitä 2 hlö kuvaus Rokualla, oma kypärä ja fatbike (voi myös lainata tarvittaessa). Tämän osalta kuvauspäivä ja kellonaika tarkentuu myöhemmin. Mallien kanssa allekirjoitetaan valokuvamallisopimus ja kuvat saa myös omaan käyttöön. Alaikäisten mallien vanhemmilta tulee olla lupa kuvauksiin ja vanhemmat yhdessä allekirjoittavat sopimuksen alaikäisen mallin puolesta. Kuvaukset ajoittuvat osittain koulupäivän ajalle, joten myös koululle tulee muistaa ilmoittaa mahdollisista poissaoloista tunneilta. Valokuvamallisopimuksen voi hakea lukion ilmoitustaululta, koulun kansliasta tai pyytää Tiialta. Allekirjoitetun sopimuksen voi palauttaa kansliaan tai Tiialle kuvauspäivänä. Videot kuvaa Sami Mustonen (https://samimustonen.com/) ja kuvia ja videota voidaan käyttää myös valokuvaajan portfoliossa. Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 25.9. mennessä ja vinkkaa tutuille! Tiia Juntunen tiia.juntunen@utajarvi.fi 040 717 9706.
September 22, 2023 14:53:59
utajarvenkunta
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde järjesti kesällä hyvinvoinnin parantamisen ideakilpailun. Kilpailuun jätettiin yhteensä 249 ratkaisuehdotusta. Todellisuudessa ratkaisuehdotuksia on enemmän, koska ehdotuksen ilmoittaja on usein ideoinut samaan ilmoitukseen useita ratkaisuja. Pohde käy läpi kaikki ehdotukset lähiviikkojen aikana ja tekee niistä luettelon. Luettelon avulla Pohde tunnistaa ehdotukset, jotka on mahdollista julkaista verkkosivuilla. Lisäksi Pohde sisällyttää osan ehdotuksista Pohjois-Pohjanmaan asukkaiden hyvinvointisuunnitelmaan vuosille 2024-2025. Sekä asukkaiden että muiden toimijoiden ilmoittamista ratkaisuista valitaan 3-5 voittajaa, jotka palkitaan 100-2000 euron summalla. Voittajat valitaan kuuden kriteerin avulla. Pohde viestii tuloksista lisää syksyn aikana. Pohde kiittää suuresti kaikkia, jotka osallistuivat kilpailuun ja auttoivat kilpailun viestinnässä. Lisätietoja: Sanna Salmela Hyvinvoinnin edistämisen päällikkö sanna.salmela@pohde.fi Lisää aiheesta Pohteen verkkosivuilta: https://pohde.fi/ajankohtaista/uutiset/pohde-jarjesti-hyvinvoinnin-parantamisen-ideakilpailun/.
September 21, 2023 19:00:07

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta