Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Utajärvellä messuillaan työn ja koulutuksen ympärillä tulevana tiistaina. Tapahtuman työpaikkaseinällä on yli 100 työ- ja harjoittelupaikkaa paikkaa Oulujokilaakson alueelta. Tapahtuman ständeille osallistuu 11 Oulujokilaakson alueella rekrytoivaa yritystä, 6 toisen asteen oppilaitosta, sekä ELY-Keskus, TE-toimisto, Utajärven kunnan nuoriso- ja liikuntapalvelut, maahanmuuttotyö, etsivä nuorisotyö ja työllisyyspalvelut, Taidetta kylille -hanke, Utajärven Yrityspuisto ja Utajärven yrittäjät. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyy sivultamme: https://utajarvenyrityspuisto.fi/urauta-messuilla-runsaasti-tyopaikkoja/
February 03, 2023 8:21:02
utajarvenkunta
Utajärven kunta ja 4H-yhdistys haastavat yksityisiä henkilöitä ja yrityksiä palkkaamaan nuoria kesätöihin. Kunnan kesätyöjaksojen kautta on oiva tilaisuus saada kotiin lastenhoito-, kotityö- ja pihanhoitoapua. Myös yritykset voivat saada nuorten kesätöiden kautta apua monenlaisiin töihin. Työntekijästä koituvat kustannukset ovat yksityiselle työnantajalle 210 euroa (sis.alv). Kunnan määrärahasta katetaan nuoren loput palkka- ja sivukustannukset. Kustannukset laskutetaan työjakson päätyttyä. Yhdistyksille , urheilu- ja kyläseuroille sekä seurakunnalle nuorten työllistäminen on maksutonta. Jos haluatte työllistää nuoria kesän 2023 aikana, ottakaa yhteys Utajärven 4H-yhdistykseen 24.2.2023 mennessä sähköpostilla utajarvi@4h.fi ja kertokaa, kuinka monta nuorta haluaisitte palkata ja milloin. Mainitkaa myös työtehtävät ja yhteyshenkilön yhteystiedot. Lisätietoja löydät täältä https://utajarvi.4h.fi/toita-nuorille/tietoa-tyonantajille/
February 01, 2023 18:00:13

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta