Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Vielä ehtii vastata ja vaikuttaa!🤗 Toivomme, että mahdollisimman moni kuntalainen, mökkiläinen ja muuten kunnassamme liikkuva vastaisi kyselyymme. Kuntamme laatii parhaillaan kävelyn ja pyöräliikenteen kehittämisohjelmaa. Jotta liikkumisen kehittämiseksi saadaan paras tietopohja, toivomme kuntalaisten, vapaa-ajan asujien ja alueella liikkuvien kokemuksia, näkemyksiä ja mielipiteitä aiheeseen liittyen. 🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️🚴🏾‍♀️🚴🏽‍♂️🚵‍♀️🚵‍♂️ Kuntamme jalankulkua ja pyöräliikennettä koskeva liikkumiskysely on avoinna 16.5.2021 saakka. Karttapohjaiseen kyselyyn pääsee nettisivujemme ajankohtaisista "Kysely kävelyn ja pyöräilyn kehittämisestä Utajärvellä" Lisätietoja kyselystä antavat: Tiina Martinkauppi, Utajärven kunta tiina.martinkauppi@utajarvi.fi Kirsi Översti, Ramboll Finland Oy kirsi.oversti@ramboll.fi Kyselyn toteuttaa Ramboll Finland Oy Utajärven kunnan toimeksiannosta. Kiitämme vastauksista, näkemyksenne ovat meille tärkeitä!🧡 #utajarvenkunta #utajärvi #jalankulkijat #pyöräilijät #pyörätiet #liikunta #hyvinvointi #liikenneturvallisuus #kuntalaiset #kehittäminen #yhdessä #pikkuisenparempi #onnellinen #maaseutu #pohjoispohjanmaa
May 12, 2021 10:29:11
utajarvenkunta
Helatorstain vaikutus kauppakassipalveluun❗ Kunta on perustanut kauppakassipalvelun ikäihmisille ja riskiryhmään kuuluville tai koronakaranteeniin määrätyille Utajärven kunnan asukkaille. Kauppakassipalvelun tarjoamista jatketaan yllä mainittuihin ryhmiin kuuluville siihen saakka, kunnes ikäihmiset ja riskiryhmäläiset on rokotettu. ▪Viikolla 19 tilaukset vastaanotetaan AINOASTAAN TIISTAINA 11.5. JA KESKIVIIKKONA 12.5. klo 08.00-12.00. ▪Tilaus tapahtuu puhelinnumerosta 040 357 5333 Torstaina 13.5. kauppakassipalvelu ei ole käytössä.❗❗ Järvikylän, Naaman, Ahmaksen ja Rokuan tilaukset kuljetetaan perjantaina 14.5. Perjantaina kuljetetaan myös Sangin, Yli-Utoksen, Juorkunan ja Särkijärven tilaukset. HOX! Nämä tilaukset tulee tehdä kuitenkin jo keskiviikkona!
May 12, 2021 10:24:01
utajarvenkunta
Kunnanjohtajan terveiset Kunnalla on takanaan jälleen toiminnallisesti ja taloudellisesti hyvin onnistunut vuosi. Talous saatiin yhteistyön tuloksena edelleen pidettyä vakaalla pohjalla ja onnistuimme tekemään ylijäämäisen tilinpäätöksen poikkeavista olosuhteista huolimatta. Kunnassa on tällä valtuustokaudella investoitu rohkeasti niin kunnan kuin yritystenkin toimesta. Lisäksi on viety vahvasti strategisia kehittämishankkeita eteenpäin. Olemme luoneet yhdessä kehittämismyönteistä toimintakulttuuria valiokuntatyöskentelyn kautta. Tämän myötä olemme saaneet rakennettua myös vahvoja kumppanuusverkostoja. Yhteistyön tuloksena on käynnistynyt merkittäviä uusia kaavaprosesseja teollisuus- ja asuinalueille. Lisäksi asuin- ja vapaa-aikatonttikysyntä on kasvanut tasaisesti ja vuokra-asunnot ja päiväkoti ovat täynnä mm. vetovoimaisen lapsiperhepaketin tukemana. Tällä valtuustokaudella myös tuulivoimahankkeet ovat edistyneet vahvasti. Myönteistä kehitystä on tapahtunut laaja-alaisesti. Nykyinen valtuusto on strategian toimeenpanon lisäksi onnistunut erinomaisesti myös talouden hoidossa, sillä talous on ollut valtuustokauden jokaisena vuotena tasapainossa. Tämä antaa elokuussa alkavalle uudelle valtuustokaudelle hyvät peruslähtökohdat. Koronaviruksen vuoksi olemme eläneet poikkeusolosuhteissa jo reilun vuoden ajan. Olemme onnistuneet rajoitusten osalta tuottamaan palveluita innovatiivisesti ja monimuotoisesti yhteistyön kautta. Rokotusten lisääntymisen tukemana olemme myös täällä Utajärvellä siirtymässä hallitusti kesän aikana normaalitilaan myös aikuisten toimintojen osalta. Meidän on hyvä muistaa, että koronaviruksen käyttäytyminen on edelleen arvotuksellista ja se voi hyvinkin nopeasti muuttaa elämäämme. On tärkeää edelleen huomioida jo tutuiksi tulleet käsi- ja yskimishygieniaohjeet ja riittävät etäisyydet erityisesti tapahtumien yhteydessä. Oikein hyvää ja rentouttavaa kesäaikaa! Jos teillä on mielenpäällä asioita, niin olkaa reilusti yhteydessä. Anne Sormunen, kunnanjohtaja ▪Sähköposti: anne.sormunen@utajarvi.fi ▪Puh. 040 482 6444 #utajärvi #utajärvenkunta #kunnanjohtaja #yhdessä #pikkuisenparempi #onnellinen #kunta #kuntalaiset
May 12, 2021 10:22:10

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta