Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Palkkatukityöllistäminen

Kunnan palkkatuettu työ

Kunta voi työllistää vuonna 2016 palkkatuella TE-toimiston voimassa olevien sääntöjen mukaisesti rajoitetusti sekä pitkään työttömänä (vähintään yli 300 päivää työmarkkinatuella) olleita henkilöitä, jotka tarvitsevat monialaisia palveluja, että nuoria alle 25-vuotiaita, jotka ovat olleet kuusi kuukautta työttömänä.

Palkkatuki myönnetään prosenttiosuutena työttömän henkilön palkkauskustannuksista. Tuen suuruus riippuu mm. palkattavan henkilön työttömyyden kestosta. TE-toimiston myöntämän palkkatuen kesto ja tukiprosentti voivat vaihdella tapauskohtaisesti.

Utajärven kunnalle voi työllistyä palkkatuella 2-6 kuukaudeksi. Tavoitteena on tarjota työllistymismahdollisuus mahdollisimman monelle vaikeuksia työllistymisessään kohtaavalle utajärveläiselle työnhakijalle.

Jos olet kiinnostunut Utajärven kunnan mahdollisuudesta työllistää sinut palkkatuella, niin ota yhteyttä!

Palkkatuki yritykseen

Myös yritys voi tietyin edellytyksin saada palkkatukea työttömän henkilön palkkauskustannuksiin. Työ- ja elinkeinotoimisto myöntämä palkkatuki on tarveharkintaista ja määrärahasidonnaista.

Työntekijät sekä yritykset voivat olla yhteydessä Utajärven kunnan työllisyyspalveluihin, mikäli yritykseen työllistäminen ja työllistyminen palkkatuella kiinnostaa.

päivitetty viimeksi: 12.03.2019 14:55
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta