Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

09.08.2021 Utajärven kunta, sivistyspalvelut kirjoitti aiheesta:

Kulttuurikysely kuntalaisille

Kulttuurikysely kuntalaisille

Utajärven kunnassa panostetaan vahvasti kulttuuriin ja järjestämmekin vuosittain lukuisia erilaisia tapahtumia kulttuurin saralla. Meille on tärkeää, että osaamme kohdistaa tarjonnan vastaamaan kuntalaisten toiveita. Siksi tahtoisimme kuulla Teidän kuntalaisten mielipiteitä siitä, millaista kulttuuritarjontaa ja palveluita Utajärvelle toivotaan. Onko esimerkiksi jokin osa-alue, joka kaipaisi enemmän huomiota ja panostusta? Tai oletko vastaavasti kokenut, että jokin osa-alue toimii erittäin hyvin ja siihen kannattaisi panostaa entistä enemmän?

Laita kommenttisi vapaamuotoisesti tähän viestiketjuun. Otamme ne huomioon, kun suunnittelemme tulevaa kulttuuriohjelmaa.

Kiittäen,
Utajärven kunta, sivistyspalvelut

Viestiin tulleet vastaukset

12.08.2021 Kuhantä keksin kirjoitti aiheesta:
"Uutta kohti ja iliman muuta Utajärvellä!"?

Päivän uutisissa radiossa kertoiltiin tänään eri kuntien tunnuslauseista, sloganeista. Mikähän mahtaa olla Utajärven slogan? Ja jollei sitä vielä ole, voitaisiinko siitä aiheesta järjestää kilpailu kunnan asukkaiden kesken?

17.08.2021 Elokuvien ystävä kirjoitti aiheesta:
Uusia elokuvia

Aikoinaan Utajärven koulun auditoriossa näytettiin uusimpia elokuvia (oliko myös ulkomaisia?).
Voisiko sen käytännön taas aloittaa?
Ja jokielokuvat, eikö sitäkin voitaisi taas aloittaa, ehkä auditoriossa? ellei mikään yritys ota asiakseen!! Eikös Kuvien virta ollutkin melkein ainut tapahtuma kys.aiheesta maailmassa ja kunnalla tietääkseni on myös oikeus nimen käyttöön? Hyvin tehty tapahtuma voisi tuoda lisää elämää kuntaan.

19.08.2021 Antti Viitala kirjoitti aiheesta:
Re: Kulttuurikysely kuntalaisille

Hei!

Kiitoksia hyvistä kommenteista. Tässä vastauksia.

TUNNUSLAUSEET:

Utajärven tämän hetkisiä tunnuslauseita ovat: Pikkuisen parempi ja Onnellinen. Lisäksi markkinoimme kuntaamme seuraavalla kokonaisuudella: Asennetta, Luonnetta, Taitoa ja Älyä pienestä pitäen.

Nämä tunnuslauseet elävät myös konkretiatasolla, sillä Utajärven kunta pyrkii tekemään asiat aina pikkuisen paremmin, jotta asukkaamme voivat elää mahdollisimman onnelista elämää.

Korvamme ovat toki aina avoinna kuulemaan myös uusia ehdotuksia tunnuslauseiksi!

ELOKUViA AUDITORIOON:

Erittäin hyvä idea ja muistutus aiheesta. Ryhdymme saman tien selvittämään voisiko elokuvatoiminnan jälleen aloittaa auditoriossa. Myös Kuvien Virta-festivaalin (tai jonkin muun vastaavan pienen elokuvafestivaalin) henkiin herättäminen laitetaan asialistalle.

05.09.2021 Tarja kirjoitti aiheesta:
Elokuvista vielä

Aiemmassa puheenvuorossa toivottiin jatkoa Kuvien virta - jokielokuvatapahtumalle. Kannatan sitä lämpimästi, uutta otetta vain kehiin.
Tuli mieleeni muutakin elokuviin liittyvää. Siiri Angerkoskihan on sukujuuriltaan Utajärveltä (elämäkerrasta käy ilmi). Oulun Elokuvakeskus järjestää vuosittain Siirin päivät. Olisiko jonkinlainen yhteistyö mahdollista. Toiseksi mieleeni tuli Pekka Heikkinen, joka syntyi Utajärvellä tasan 51 vuotta sitten. Pekka on ollut mukana elokuvissa ja tv-sarjoissa, hän myös kiertää Suomea monologeilla ja kouluttaa nuoria harrastajia. Voisiko kehittää vuosittain toistuvan tapahtuman, jonka ohjelmassa olisi Pekan esitys sekä teatterikurssi. Ahmaksella on teatteriharrastusta pidetty yllä, vieläköhän heillä olisi intoa tulla mukaan. Kiinnostaisiko nuoria?

11.09.2021 Ideamummu kirjoitti aiheesta:
Lisää lauseita

Ehdotan seuraavaa mainosta, vaikka tienkin varteen :
Utajärvellä uutta pukkaa!

15.09.2021 Aino kirjoitti aiheesta:
Uutta ilmettä kylälle.

Utajärven keskusta on viihtyisä ja siisti. Kaipaisin kuitenkin enemmän kukkia ja pensaita tänne. Aurikkokukka peltokin olisi kaunis. Voisiko esim. kaupat, taloyhtiöt, kunta jne. miettiä tätä puolta asiasta. Voisiko aurinkokennovalolla talvella saada viihtyisyyttä? . Kuka suunnittelisi kokonaisuutena kylän ilmettä iloisemmaksi?

27.09.2021 Kommentaatori kirjoitti aiheesta:
Nuorisoseura

Hyvät muistot nuorisoseuran talolla tansseista. Voisiko sen korjata ja järjestää taas kunnon vanhanajan iltamat?

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta