Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

eLukio-koulutus

eLukiossa voit
* opiskella koko lukion oppimäärän ja suorittaa ylioppilastutkinnon
* opiskella yhtä tai useampaa erillistä oppiainetta aineopiskelijana
* suorittaa ne oppiaineet, jotka tarvitset lukion päättötodistuksen saamiseksi
* korottaa aikaisemman päättötodistuksesi arvosanoja
* suorittaa ylioppilastutkinnon ammatillisen tutkinnon pohjalta.

eLukiossa voit suorittaa opinnot internetin välityksellä joustavasti. Etäopiskelu rakentuu jaksoihin viikottaisesta ohjelmasta, jonka mukaan sinun on helppo edetä. Netin välityksellä pidettäviä oppitunteja on noin kerran viikossa. Kaikki kurssit järjestetään aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti.

eLukio on 22 itsenäisen lukion verkosto, joka tarjoaa yhteistyönä lukio-opintoja. eLukion "kouluna" toimii internetissä Moodle- oppimisympäristö ja lähiopetukseen hyödynnetään Adobe Connect - verkkokokousjärjestelmää.

Toimi näin

Ilmoittaudu opiskelijaksi ottamalla yhteys eLukio-verkoston lukioon. Jos opiskelet Oulun kaupungin lukiossa, sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen eLukioon, vaan näet kurssitarjonnan Wilmassasi.

Ilmoittaudu kursseille Wilma-järjestelmällä. Saat Wilma-tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssille ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, ota yhteyttä kurssin opettajaan tai koordinaattoriin. Lähetä internetissä tehtävän ilmoittautumisen liitteeksi viimeisin koulutodistuksesi. Voit aloittaa opinnot joka jakson alussa.

Katso lisätietoja linkistä "eLukion verkkosivut".

eLukiossa voit opiskella, jos olet käynyt peruskoulun tai sitä vastaavan oppimäärän. Sinut voidaan ottaa opiskelijaksi, jos et ole suorittanut perusopetuksen oppimäärää, mutta sinulla katsotaan muutoin olevan riittävät edellytykset lukio-opinnoista suoriutumiseen.

Tarvitset opiskeluun tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin.

Ylioppilastutkintoon tähtäävä koulutus on maksutonta. Yksittäisistä aineista sinulta peritään aineopiskelijamaksu. Maksujen suuruus vaihtelee yhteistyölukioittain. Maksu on noin 10-75 euroa. Tarkat hintatiedot saat lukioista.

Jos olet jo opiskelijana jossain muussa oppilaitoksessa kuin eLukioon kuuluvassa lukiossa, opiskelustasi peritään kurssimaksu.

Kirjat ja muut opiskelutarvikkeet hankit itse.

Verkkoasiointi

Moodle

Moodle on oppimisympäristö, jossa voit opiskella kotoa käsin. Moodlessa teet tehtäviä ja osallistut oppitunneille netin välityksellä.

Kirjaudu Moodleen eduouka-tunnuksillasi.

Verkkoasiointi

https://moodle.elukio.fi/

Yhteystiedot

Oulun Lyseon lukio

Oulun Lyseon lukio sijaitsee Oulun keskustassa.

Lukio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Puhelin

Rehtori
+358447039451

Käyntiosoite

Kajaaninkatu 3
90100 OULU

Verkkosivu

eLukion verkkosivut

Katso verkkosivuilta lisätietoja eLukiosta.

sisältö tuotu suomi.fi:stä 20.09.2018 10:14
siirry suomi.fi palveluun
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta