Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Puunet-hanke

PUUNET – Puurakentamisen verkko-osaamiskeskus -hankkeessa kehitetään puurakentamiseen liittyvää koulutusta ja osaamista. Hankkeessa kootaan alan toimijoita yhteen sähköisen toimintajärjestelmän kautta ja mahdollistetaan siten yhteinen kehittämistoiminta. Yhteistyön tuloksena muodostuu puualan sähköinen palvelujärjestelmä – puurakentamisen verkko-osaamiskeskus, jonka kautta vastataan Pohjois-Suomen puurakentamisen yritysten ja muiden organisaatioiden osaamistarpeisiin.

Hankkeen kohderyhmiä ovat puurakentamisen pk-yritykset, rakennusviranomaiset, rakennesuunnittelijat, arkkitehdit, raaka-ainetoimittajat, koulutusorganisaatiot ja muut puurakentamiseen liittyvät toimijat.

Hankkeen hallinnoijana toimii TTS Työtehoseura ry ja osatoteuttajina Koillis-Suomen Aikuiskoulutus Oy ja Ammattiopisto Lappia. Hankkeen toteutetaan 1.9.2015-31.12.2017 Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa

Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Koillismaan seudullinen kehittämisrahasto, Kuhmo ja Utajärvi sekä hanketta toteuttavat organisaatiot.

päivitetty viimeksi: 31.10.2016 22:31
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta