Oulujoki-Opiston opinto-ohjelma on julkaistu
Julkaistu 18.08.2020

Oulujoki-Opiston opinto-ohjelma on julkaistu. Opiston sivulta voit lukea näköislehteä  tai hakea oman lehden kirjastosta tai kunnan asiointipisteestä.

Opiston liikunnan ja kulttuurin kursseja voi nyt maksaa ePassilla! Voit maksaa kurssimaksun ePassilla omalta etutililtäsi sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Muistathan myös hakea kurssimaksujen alennusta, jos olet niihin oikeutettu. Opintosetelin arvo on 15 euroa, ja se on tarkoitettu senioreille (+63 v.), eläkeläisille, työttömille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville henkilöille. Opintosetelihakemuksen voi nyt täyttää sähköisesti täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxn5T2p9BIVkqVZHjZG98QdsswdXG1oP3BvI1TUmA0Ld7VGA/viewform

OjO-seteli on Utajärven kunnan kuntalaisilleen tarjoama alennus opiston kurssimaksuihin, ja sitä voi hakea koko lukuvuoden kestäville kursseille, joissa lukukausimaksu on vähintään 40 euroa. OjO-setelilomakkeita voi noutaa Utajärven kunnan asiointipisteestä (Vanhatie 46). Syksyn kurssien osalta OjO-seteli hakemukset tulee jättää kunnan asiointipisteeseen viimeistään perjantaina 23.10.

Lue lisää alennuksista ja maksukäytännöistämme täältä: https://www.muhos.fi/opetus-ja-varhaiskasvatus/oulujoki-opisto/opinto-ohjelma/

 

 

 

päivitetty viimeksi: 18.08.2020 10:15