Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Utajärvellä järjestettävien OjO-opiston kurssien alennusseteli

Utajärven kunta tarjoaa kuntalaisilleen alennussetelin opiston kurssimaksuihin. OjO-setelillä alennetaan Oulujoki-Opiston kurssimaksuja tietyin edellytyksin. Alennuksen kurssimaksuihin saa, kun kurssi järjestetään Utajärvellä, se kestää vähintään lukukauden, kurssille osallistuja asuu vakituisesti Utajärvellä ja osallistuja on hyväksytty kurssille.

Kurssimaksun alennusta OjO-setelillä haetaan tähän tarkoitukseen tehdyllä lomakkeella. Lomakkeita saa Utajärven Asiointipisteestä os. Vanhatie 46. Lomake tulee jättää Utajärven kunnan Asiointipisteeseen, kunta toimittaa täytetyt lomakkeet Oulujoki-Opistoon. Syyslukukauden osalta lomake on toimitettava Asiointipisteeseen viimeistään pe 22.10.2021. Kevätlukukauden osalta lomake on toimitettava Utajärven kunnan Asiointipisteeseen viimeistään pe 25.2.2022.

Kurssimaksuja alennetaan portaittain. 40-55 euroa maksavista kursseista alennus on 5 euroa, 56-99 euroa maksavista kursseista alennus on 15 euroa ja 100 euron ja sen ylittävistä kursseista alennus on 25 euroa. OjO-setelin kanssa voi hakea yhtäaikaa myös valtion rahoittamaa opintoseteliä tai sisaralennusta (taiteen perusopetus).

julkaistu: 20.10.2021 klo 15:13, päivitetty viimeksi: 20.10.2021 15:13

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta