Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

31.01.2018

Utajärven kunta hankkii Tammenlehvätunnuksen rintamaveteraaneille

Utajärven kunta hankkii ja asennuttaa Tammenlehvätunnuksen kaikkien niiden Utajärvelle haudattujen rintamaveteraanien haudoille, joille omaiset ovat ilmoittaneet haluavansa merkin. Ilmoitus tehdään erillisellä lomakkeella. Lomakkeen voi tulostaa alla olevasta linkistä tai käydä hakemassa Utajärven kunnan Yhteispalvelupisteestä.

Tammenlehvätunnusta voi käyttää rintamaveteraani, jolle on myönnetty rintamasotilastunnus, rintamapalvelustunnus (naiset) tai ulkomaalaisen rintamasotilastunnus.

Tammenlehvätunnuksien asennukset tehdään kesien 2018 ja 2019 aikana keskitetysti hautausmaittain.

Omaisten tulee ilmoittaa halukkuudesta asennuttaa tunnus omaisen haudalle 13.4.2018 mennessä lähettämällä täytetty ja allekirjoitettu lomake postitse osoitteeseen:


Utajärven kunta
Kulttuurisihteeri Tarja Vimpari
PL 18
91601 Utajärvi

Kuoreen merkintä ”Tammenlehvätunnus”.

Muista postimaksu, kunta ei lunasta lähetyksiä postista eikä vastaa postin hukkaamista lähetyksistä!

Lomakkeen voi toimittaa myös kunnan Yhteispalvelupisteeseen, os. Vanhatie 46 tai lähettää sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen tarja.vimpari@utajarvi.fi. Aihe-kenttään otsikoksi Tammenlehvätunnus. Ota valokuva jokaisesta liitteestä esimerkiksi kännykällä tai skannaa liitteet. Varmista, että kuvien laatu on riittävä eli liitteiden sisältö on selvästi luettavissa (tiedostomuotona .pdf, .jpg, jpeg, .ping).

Jos omaisilta löytyy esimerkiksi kuva hautakivestä tai kuvia, jotka auttavat paikantamaan hautapaikan sijainnin, pyydämme liittämään niistä kopion lomakkeen liitteeksi. Alkuperäisiä ei palauteta lähettäjälle.

Lisätietoja antaa kulttuurisihteeri Tarja Vimpari, puhelimitse 050 588 6607 tai sähköpostitse tarja.vimpari@utajarvi.fi

Tammenlehvätunnuksen ilmoituslomake 

 

 

Arkistoon »

päivitetty viimeksi: 18.04.2018 23:41
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta