Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

03.01.2019

OjO-setelin hakuaika on taas käsillä

Viime syksynä Utajärven kunta päätti vuoden kestävästä kokeilusta, jolla Oulujoki Opiston kurssimaksuja alennetaan tietyin edellytyksin. Alennus toteutetaan setelillä, jolle nimeksi on annettu OjO-seteli. Kokeilu alkoi syksyllä ja jatkuu kevätkauden 2019. Alennuksen kurssimaksuihin saa, kun kurssi järjestetään Utajärvellä, se kestää vähintään lukukauden, kurssille osallistuja asuu vakituisesti Utajärvellä ja osallistuja on hyväksytty kurssille.

Kurssimaksuja alennetaan portaittain. 40 - 55 euroa maksavista kursseista alennus on 5 euroa, 56 - 99 euroa maksavista kursseista alennus on 15 euroa ja 100 euron ja sen ylittävistä kursseista alennus on 25 euroa. OjO-seteli ei poista opiskelijoilta oikeutta mahdolliseen sisaralennukseen tai opistolta haettavaan valtion rahoittamaan opintoseteliin. Opintoseteli on ensi lukuvuonna suuruudeltaan 10 euroa.

Kurssimaksun alennusta haetaan tähän tarkoitukseen tehdyllä lomakkeella. Lomakkeita saa Utajärven Yhteispalvelupisteestä os. Vanhatie 46. Lomake tulee jättää Utajärven kunnan Yhteispalvelupisteeseen, kunta toimittaa täytetyt lomakkeet yhdessä Oulujoki Opistoon. Kevätlukukauden osalta lomake on toimitettava yhteispalvelupisteeseen viimeistään 25.1.2019.

Arkistoon »

päivitetty viimeksi: 18.04.2018 23:41
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta