Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

28.02.2019

Lapsiperheiden uintiretket vuonna 2019

Utajärven kunta tarjoaa lapsiperheille uintiretkiä vuoden 2019 aikana. Koulun lomilla hiihto-, pääsiäis- ja syyslomalla on mahdollisuus päästä uimaan Rokualle. Rokualle kunta maksaa kuljetuksen. Jokainen uimaan lähtijä huolehtii omasta uimalipusta. Kuntalainen voi ostaa lipun yhteispalvelupisteestä hintaan aikuinen 2€, 6-14 v 1€ ja alle 6 v. ilmaiseksi.

Yhtenä lauantaina keväällä ja kahtena lauantaina syksyllä järjestetään uintiretki kauempana oleviin kylpylöihin. Keväällä 2019 retki tehdään Oulun Edeniin ja syksyllä Vuokatin Katinkultaan ja Kempeleen Zimmariin.

Lapsiperheiden uintiretkille ovat oikeutettuja kaikki alle 12-vuotiaan Utajärveläiset lapset huoltajan seurassa. Retkellä tulee jokaisella lapsella olla mukana vastuussa oleva aikuinen huoltaja. Järjestäjä ei vastaa uimapaikoilla valvonnasta eikä siellä tapahtuneista tapaturmista. Retken järjestäjät huolehtivat kyyditykset sekä liput kauempiin uintiretkipaikkoihin.

Koululaisten loma-aikoina tehtäviin Rokuan uintiretkiin ei ole ilmoittautumisia. Mukaan mahtuu 50 henkilöä. Muihin retkiin on ilmoittautuminen lähempänä ajankohtaa. Mukaan otetaan 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Perjantai 8.3. Rokua Spa (kuljetus ilmainen, liput ostettava itse)
   - lähtö klo 14 Sellin Baarin edestä, paluukyytin lähtee Rokualta klo 16.30
Lauantai 6.4. Oulun Eden (aikuiset 6€ ja lapset 3€ kuljetus ja liput kuuluvat hintaan)
Maanantai 22.4. Rokua Spa (kuljetus ilmainen, liput ostettava itse)
Lauantai 14.9. Katinkulta Vuokatti (aikuiset 6€ ja lapset 3€ kuljetus ja liput kuuluvat hintaan)
Perjantai 25.10. Rokua Spa (kuljetus ilmainen, liput ostettava itse)
Lauantai 16.11. Zimmari Kempele (aikuiset 4€ ja lapset 2€ kuljetus ja liput kuuluvat hintaan)

Tervetuloa mukaan!

Arkistoon »

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta