Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

12.08.2019

OjO-setelin haku on taas ajankohtaista

Utajärven kunta on päättänyt jatkaa OjO-setelin käyttöä. Setelillä alennetaan Oulujoki-Opiston kurssimaksuja tietyin edellytyksin. Alennuksen kurssimaksuihin saa, kun kurssi järjestetään Utajärvellä, se kestää vähintään lukukauden, kurssille osallistuja asuu vakituisesti Utajärvellä ja osallistuja on hyväksytty kurssille.

Kurssimaksun alennusta OjO-setelillä haetaan tähän tarkoitukseen tehdyllä lomakkeella. Lomakkeita saa Utajärven Asiointipisteestä os. Vanhatie 46. Lomake tulee jättää Utajärven kunnan Asiointipisteeseen, kunta toimittaa täytetyt lomakkeet Oulujoki-Opistoon. Syyslukukauden osalta lomake on toimitettava Asiointipisteeseen viimeistään pe 25.10.2019. Kevätlukukauden osalta lomake on toimitettava Utajärven kunnan Asiointipisteeseen viimeistään pe 21.2.2020.

Kurssimaksuja alennetaan portaittain. 40 - 55 euroa maksavista kursseista alennus on 5 euroa, 56 - 99 euroa maksavista kursseista alennus on 15 euroa ja 100 euron ja sen ylittävistä kursseista alennus on 25 euroa.

OjO-seteli ei poista opiskelijoilta oikeutta mahdolliseen sisaralennukseen tai suoraan kansalaisopistolta haettavaan valtion rahoittamaan opintoseteliin. Opintoseteli on ensi lukuvuonna suuruudeltaan 10 euroa.

OjO-setelin hakulomake

Arkistoon »

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta