Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

16.08.2019 klo 17:00-23:55

Yhteinen keittiö-tilaisuus, lähiruoka

Yhteinen keittiö perjantaina 16.8. klo 17 alkaen Hyvinvointitalolla. 

Kaikille avoin Yhteinen keittiö-tilaisuus, jossa tällä kertaa teemana lähiruoka. Käymme tutustumassa lähituotetoriin ja valmistamme syötävää marjoista. 

Yhteistyössä KV-klubi.

Yhteinen keittiö on Kirkkohallituksen koordinoima ja Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama hanke, jonka kautta seurakunnat ovat voineet hakea rahoitusta yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa järjestettävään yhteisölliseen toimintaan. Yhteinen keittiö toteuttaa sote-uudistuksen tavoitteita ruohonjuuritasolla mm. vahvistaen osallisuutta ja edistäen terveitä elintapoja. Utajärven Yhteinen keittiö aloitti toimintansa joulukuussa 2018 ”suomalainen joulu ja jouluperinteet” -tilaisuudella ja tämän jälkeen on ollut mm. kaikille avoimet tilaisuudet teemoilla; syyrialaista ruokaa, leivontaa, eritrealaista ruokaa, suomalaista perinneruokaa ja marjaretki. Tulossa ovat vielä tilaisuudet liittyen Hävikki- ja Reilun kaupan viikkoon.  

Yhteistyössä Utajärven kunta, Utajärven seurakunta, SPR Kansainvälinen klubi, Utajärven Maa- ja Kotitalousnaiset ja Utajärven Martat.

Tapahtumalistaan »

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta