Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

22.12.2017

Utajärven Kirkonkylän asemakaavayhdistelmän ja Kirkonmutkan asemakaavan päivityksien osallistumis- ja arviointisuunnitelmat nähtävillä

Utajärven kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 12.12.2017 kahden kaavahankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelmat.

Kyseisen kokouksen pykälässä 358 Utajärven kunnanhallitus hyväksyi Kirkonmutkan asemakaava-alueen päivityksestä laaditun osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja päätti asettaa suunnitelman nähtäville. Asemakaavan muutoksella alueelle muodostetaan uusi, suurempia tontteja käsittävä asemakaava.

Saman kokouksen pykälässä 359 kunnanhallitus puolestaan hyväksyi Kirkonkylän asemakaavayhdistelmän päivityksen osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja päätti asettaa sen nähtäville. Tämä kaavamuutos on luonteeltaan tekninen ja sen tärkein tavoite on päivittää asemakaavayhdistelmä uuden pohjakartan mukaiseksi ja kohdistaa kortteleiden rajoja todellisiin kiinteistörajoihin. Teknisen kaavapäivityksen yhteydessä ei tule muodostumaan uutta asemakaava-aluetta.

Kaavoitusprosessien alussa on maankäyttö- ja rakennuslain pykälän 63 mukaisesti laadittava suunnitelma, joka antaa tietoja kaavoituksen lähtökohdista, aikataulusta ja osallistumis- ja arviointimenettelystä.

Yllä mainitut osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä 22.12.2017–31-1.2018 välisenä aikana Utajärven kunnan yhteispalvelupisteessä (Vanhatie 46) ja kunnan internet-sivuilla ajankohtaista-osiossa. 

Vapaamuotoiset kommentit ja ajatukset osallistumis- ja arviointisuunnitelmista pyydetään jättämään 31.1.2018 mennessä osoitteeseen kirjaamo@utajarvi.fi tai vaihtoehtoisesti postiosoitteeseen Utajärven kunta, Laitilantie 5, PL 18, 91600 Utajärvi. Halutessaan kommentteja voi jättää myös puhelimitse allekirjoittaneelle.

Terveisin: Utajärven kunnan kaavoitusinsinööri, Tiia Possakka 050 5917240

Arkistoon »

päivitetty viimeksi: 18.04.2018 23:41
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta