Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Vapaa-aika

Vapaa-aikaa voi Utajärvellä viettää urheilun, erilaisten järjestöjen ja kansalaisopiston tarjoamien vaihtoehtojen parissa, tai erilaisiin tapahtumiin osallistumalla.

Utajärvi on järjestöystävällinen kunta. Järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä itselleen sopivaa järjestöä Ihimiset.fi -sivustolta, johon on koottu Utajärvellä toimivat toimijat. Siirry ihimiset.fi -sivustolle.

Utajärvellä tapahtuu runsaasti, ja erilaisiin tapahtumiin voi osallistua pitkin vuotta. Tapahtumista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Tutustu tapahtumakalenteriin tästä linkistä.

Oulujoki-Opisto tarjoaa Utajärven alueella monipuolista opetusta, joka antaa mahdollisuuden omaehtoiseen itsensä kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Opiston tarjontaan kuuluu taideaineita, vieraiden kielten kursseja, musiikkia, yhteiskunnallisia aineita ja liikuntaa. Lue lisää palvelusta.

Rokuan upeat maastot tarjoavat koettavaa retkeillen tai vaikkapa maastopyöräillen. Kunnan alueelta löytyy monenlaista reitistöä mm. Oulujokilaakson tervareitistö, Rokuan ladut, Siiransaaren valaistu latu, monitoimiura ym. Lisätietoja aiheesta matkailu-osiossa.

Liikunnan iloa on tarjolla ympäri vuoden; kirkonkylän skeittipuisto, liikuntatalo sekä jäähalli luovat paljon mahdollisuuksia. Lue lisää liikuntapaikoista.

Utajärvi on helposti saavutettava ja monipuolinen metsästys -ja kalastuskohde Oulun seudulla. Myös marjastus- ja sienestysmahdollisuudet ovat mainiot! 

päivitetty viimeksi: 25.06.2020 09:41