Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Utajärven Yrityspuisto Oy auttaa nopeasti

Utajärven Yrityspuisto on itsenäinen organisaatio, joka yhdessä yritysten kanssa voi rakentaa nopeasti ja joustavasti uusia sopivia tiloja yritysten käyttöön. Yrityspuisto kehittää erityisesti Mustikkakankaan ja Lämpötien teollisuusalueita sekä Rokua Geopark -matkailualuetta.

Utajärvi panostaa voimakkaasti alueen elinkeinoelämän kehittämiseen. Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö. Yrityspuisto Oy kehittää alueen yritysympäristöä jatkuvasti ja luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.

Valokuitu koko kunnassa ja häiriötön sähkönsaanti

Uusi vahvuutemme on koko Utajärven alueelle rakennettu nopea valokuituyhteys, joka antaa uusia mahdollisuuksia yritystoiminnalle.

Häiriötön sähkönsaanti on varmistettu omaa linjaa pitkin Mustikkakankaan teollisuusalueen viereiseltä Utasen voimalaitokselta. Linjasta on se etu, että sähkökatkokset ovat alueella todella harvinaisia suoran voimalaitossähkölinjan vuoksi.

Laajat teollisuusalueet ja monipuolista työvoimaa

Utajärvellä teollisuusalueiden vieressä kulkee Oulu-Kajaani valtatie 22 sekä Oulu-Kajaani rautatie, joten yhteydet ovat erinomaiset kauemmaksikin ympäri Eurooppaa. Ajomatka Ouluun on 40 minuuttia ja Oulun kansainväliselle lentokentälle matkaa on vain noin 60 kilometriä.

Oulun talousalue korkean teknologian yliopistoalueena tarjoaa yrityksellesi lisää kehittymis- ja toimintamahdollisuuksia. Alueeltamme löytyy työvoimaa yrityksesi tarpeisiin.

Utajärvellä yritysneuvontaa saat Yrityspuisto Oy:ltä.

  • Postiosoite: Utajärven Yrityspuisto Oy, PL 18, 91601 Utajärvi
  • Käyntiosoite: Vanhatie 29, 91600 Utajärvi

Utajärven Yrityspuisto Oy

Nimi Toimi Puhelin
Karhu Kaisa Yrityspuisto Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja 050 569 4773
Kemilä Mikko Yrityspuisto Oy:n hallituksen puheenjohtaja 0500 588 080
Kianto Sirkku Viestinnän asiantuntija (Yrityspuisto) 040 559 5696
Paso Vuokko Yrityspuisto Oy:n ja Utakuidun toimitusjohtaja 040 632 8805

päivitetty viimeksi: 15.09.2020 16:30

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta