Vapaa-ajan asuminen ja mökkiläiskirje

Utajärvellä nautit puhtaasta luonnosta ja kiireettömästä ympäristöstä. 

Kunta myy vapaa-ajan tontteja Rokualta. Vapaa-ajan tontteja on myös kaavoitettu rantaosayleiskaavoihin, mutta ne ovat pääasiassa yksityisten omistuksessa olevia kiinteistöjä. Vapaisiin tontteihin voit tutustua Tonttipörssissä: 

Utajärven kunnan tonttipörssi

Tonttipörssistä löytyy Utajärven kunnan myynnissä olevat tontit ja kiinteistöt. Tarjolla on vakituisen asumisen ja loma-asumisen rakennuspaikkoja.

Jos Tonttipörssin sisällöstä ei löydy toiveidenne mukaista rakennuspaikkaa, ottakaa yhteyttä kunnan tekniseen toimistoon. Tavoitteemme on löytää paikka jokaiselle unelmalle.

Utajärvi luo edellytyksiä onnelliselle elämälle.

Siirry verkkoasiointiin

Nettiliittymät

Utajärven kunnan alueella valokuituliittymiä tarjoaa Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy. Kunnan alueen kattava valokuituverkko mahdollistaa vaativankin tiedonsiirron tarvittaessa vaikka laiturin nokasta. Lue lisää: Oulun Seudun Sähkön MeidänKuitu

Mökkiläiskirje


Utajärven kunnan mökkiläiskirje lähetetään sähköisesti vuosittain huhti-toukokuussa kaikille kunnan vapaa-ajan asukkaille, jotka ovat ilmoittaneet tietonsa Utajärven kunnan mökkiläisrekisteriin. Voit halutessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi rekisteriin kirjeen jakelua varten, tai ilmoittaa ettet halua kirjettä.

Utajärven kunnan mökkiläiskirjeellä haluamme tiedottaa mökkiläisille kunnan palveluista, että innostaa mökkiläisiä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja toimintoihin Utajärvellä. Lisäksi haluamme aktivoida mökkiläisiä osallistumaan Utajärven kunnan kehittämiseen.

Toimi näin:

Jos haluat mökkiläiskirjeen, tai peruuttaa kirjeen, voit ilmoittaa tietosi verkkoasioinnin kautta.

Utajärven kunnan mökkiläiskirjeet

Ilmoitus Utajärven kunnan mökkiläisrekisteriin

Lomakkeella voit ilmoittaa mökkiläisrekisteriin uuden osoitteen, osoitteen muutoksen tai poiston.

Siirry verkkoasiointiin

päivitetty viimeksi: 17.05.2024 08:03