Yrittämisen palvelut

Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö. Yrityspuisto Oy kehittää alueen yritysympäristöä jatkuvasti ja luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.

Yrityspuiston tehtävänä on yritysten ja niiden toimintaympäristön kehittäminen sekä alueen markkinointi. Tule tutustumaan ja tekemään elinvoimaa meidän kanssamme, jos sinulla on kysyttävää yrittämisestä Utajärvellä, otathan yhteyttä.

Autamme ja neuvomme yrityksen koko elinkaareen liittyvissä kysymyksissä, kuten yrityksen perustaminen, yritystoiminnan ja osaamisen kehittäminen, rahoitus ja yritystuet, verkostoituminen, tontti- ja toimitilakysymykset, yrityksen myynti sekä omistajanvaihdokset. Yritysneuvontapalvelumme on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta.

Asioita hoidetaan tehokkaasti, henkilökohtaisesti palvellen ja avoimesti kommunikoiden. Kaikissa yrittämiseen liittyvissä asioissa voi kääntyä Utajärven Yrityspuisto Oy:n puoleen yhden luukun periaatteella. Yrityspuisto järjestää mm. säännöllisiä tapaamisia yrittäjien verkostoitumisen ja vaikuttamisen edistämiseksi sekä tiedottaa yrittäjiä kuukausittaisella uutiskirjeellä. Tarjoamme koulutusta ja pyrimme kiinnittämään huomiota myös yrittäjien hyvinvointiin.

Kestävään kehitykseen ja kuntalaisten hyvinvointiin on kunnassa panostettu jo pitkään, mikä antaa vahvan pohjan nykyaikaiselle, vastuulliselle yritystoiminnalle.

Jos sinulla on kysyttävää yrittämisestä ota yhteyttä. Lue lisää Utajärven Yrityspuiston nettisivuilta: utajarvenyrityspuisto.fi

päivitetty viimeksi: 20.03.2024 10:55