Talous- ja jäteveden laskutus


Vesi- ja jätevesilaskutus perustuu kiinteistökohtaisella vesimittarilla mitattuun veden kulutukseen. Kuluttaja-asiakkaat saavat vuodessa neljä vesilaskua. Laskutukseen tulee ilmoittaa kaikista vesi- ja jätevesilaskutukseen liittyvistä muutoksista. Laskutukseen vaikuttavia muutoksia ovat esim. nimen muutokset, osoitteen muutokset, omistaja- tai kuluttajamuutokset.

Utajärven kunnalla on käytössä sähköinen asiointipalvelu vesimittarin lukeman ilmoittamista varten. Vesimittarin lukemat tulee ilmoittaa ensisijaisesti sähköisen asiointipalvelun kautta. Toisena vaihtoehtona on edelleen vuosittain lähetettävän vesimittarilukeman ilmoituskortin palauttaminen postitse.

Utajärven kunnallisen vesihuoltolaitoksen laskutuksen tuottaa Monetra Oulu Oy.

Toimi näin:

Ilmoita vesimittarin lukema, kun vesilaitos sitä tiedustelee.

Vesihuoltolaitoksen laskutuksen asiointi

Utajärven kunnan vesihuoltolaitoksen laskutuksen tuottaa Monetra Oulu Oy. Puhelinasioinnin lisäksi asiointi on mahdollista sähköpostitse: myyntireskontra.utajarvi@monetra.fi.

Puhelin:

Vesihuoltolaitoksen laskutuksen puhelinasiointi
+358405384246

Vesimittarilukeman ilmoitus

Kulutus-Web -palvelussa pääset ilmoittamaan veden kulutuslukeman sähköisesti. Kulutus-Web on sähköinen palvelu, joka mahdollistaa asiakkaalle mm. vesimittarin lukeman ilmoittamisen sähköisesti, sekä kiinteistön aiempien kulutustietojen seuraamisen. Lisäksi palvelusta selviää vesi-ja jätevesimaksun sekä perusmaksun osuudet. Myös palautteen lähettäminen vesilaskutukseen on mahdollista tämän palvelun kautta.

Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu kirjoittamalla kulutuspisteen numeron ja vesimittarin numeron niille varattuihin kenttiin. Nämä numerot löytyvät vesimittarin luentakortista tai vesilaskumme oikeasta yläkulmasta.

Siirry verkkoasiointiin

päivitetty viimeksi: 05.03.2024 17:30