Hyvinvointi ja vapaa-aika

Hyvinvointi on tila, jossa ihminen tuntee olonsa terveeksi, onnelliseksi ja tasapainoiseksi sekä fyysisesti, henkisesti että sosiaalisesti. Se on kyky elää täysipainoista elämää, jossa voi toteuttaa omia tavoitteitaan ja nauttia vuorovaikutuksesta ympäristönsä kanssa.

Hyvinvoinnin- ja terveyden edistäminen on koettu Utajärvellä tärkeänä osa-alueena ja siihen me haluamme panostaa myös jatkossa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi vaikuttaa positiivisesti kaikkiin elämän osa-alueisiin, kuten terveyteen, ihmissuhteisiin ja työelämään.

Vapaa-ajan palveluilla tarjoamme mahdollisuuksia irrottautua arjen velvollisuuksista ja nauttia omista mieliharrastuksista ja aktiviteeteistä. Vapaa-aika antaa mahdollisuuden löytää tasapainoa elämään ja nauttia pienistäkin hetkistä.

Vapaa-aikaa voi viettää Utajärvellä usealla eri tavalla

Kunnassamme on kirjastopalvelut laajalla omatoimiajalla, harrastusmahdollisuuksia laajasti niin ulkona liikuntapaikoilla kuin sisätiloissa liikunta, - tai kuntosalilla. Meitä ympäröi upea luonto Rokua Geopark alueella. Meiltä löydät myös tapahtumia kaikenikäisille ja moneen makuun.

Utajärvi on helposti saavutettava ja monipuolinen metsästys -ja kalastuskohde Oulun seudulla. Myös marjastus- ja sienestysmahdollisuudet ovat mainiot! 

Järjestötoiminta on aktiivista ja kansalaisopiston kautta voit löytää uudenlaista tekemistä.

Utajärvellä tapahtuu runsaasti, ja erilaisiin tapahtumiin voi osallistua pitkin vuotta.

Tutustu Utajärven monipuolisiin tapahtumiin kunnan tapahtumakalenterista

 

Reetta Tuovinen-Salo

Hyvinvointijohtaja

Toimiala: Hyvinvointipalvelut
Johtoryhmä
Toimipiste: Roomari, Vanhatie 1
Palvelu:
Sähköposti: reetta.tuovinen-salo@utajarvi.fi
Puhelin: 044 3202 303

päivitetty viimeksi: 04.04.2024 15:23