Utajärven yritykset

Utajärven yritykset, yhteystiedot ja palvelut löytyvät koostetusti yritykset.utajarvi.fi sivustolta, jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä verkkosivun lisäksi myös Utajärven kunnan infonäytöillä.

Utajärven yritysrekisteri on kunnan tarjoama alusta, johon Utajärvellä toimivat yrittäjät pääsevät itse täydentämään tietojaan sekä markkinoimaan maksutta tuotteitaan. Yritys voi lisätä sivustolle kaksi ilmoitusta kerrallaan ja ilmoitukset näkyvät sekä yritykset.utajarvi.fi verkkosivuilla ja kunnan infotauluissa. Jos yrityksesi ei ole mukana rekisterissä tai huomaat tietosi puutteellisiksi, otathan yhteyttä Yrityspuistoon, niin täydennämme ja korjaamme tiedot puolestasi.

Palvelu on maksuton. Tietojen ilmoittaminen palvelussa vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityneelle toimitetaan sähköpostitse tunnus ja salasana palveluun. Rekisteröityminen tehdään Ilmoita yritys -verkkolomakkeella.

Siirry verkkoasiointiin

päivitetty viimeksi: 01.03.2024 09:58