Yleis- ja kohdeavustukset

Yleis- ja kohdeavustukset toimivat välineinä paikallisten kolmannen sektorin toimijoiden tukemisessa ja kehittämisessä. Avustukset ovat tukimuotoja, joilla pyrimme edistämään alueemme hyvinvointia ja tarpeita sekä yhteisöllisyyden kokemista. Avustuksilla haluamme luoda aktiivista ja elinvoimaista paikallisyhteisöä.

Jaamme yleis-, kohde- ja tapahtuma-avustuksia Utajärvellä toimiville nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja muuta toimintaa harjoittaville yhdistyksille.

Jokaisen yhdistysavustushakemuksen yhteydessä toivotaan lyhyttä selvitystä siitä, kuinka ko. yhdistyksen toiminta edistää hyvinvointia, esimerkiksi savuttomuutta tai osallisuuden vahvistamista.

Tulostettava lomake:

Utajärven kunnan kohdeavustushakemus yhdistyksille (PDF)
Utajärven kunnan kohdeavustushakemus yhdistyksille (DOC)

Utajärven kunnan yleisavustushakemus yhdistyksille (PDF)
Utajärven kunnan yleisavustushakemus yhdistyksille (DOC)

Liitteet ja lisätietolinkit:

Utajärven kunnan kumppanuusasiakirja
HYTE-kortit (pdf)
HYTE-kortit muokattava versio (Word)

Lomakkeen toimitustiedot:

Utajärven kunta, Yhdistysavustukset
Vanhatie 1
91600 UTAJÄRVI

Lomakkeen voi toimittaa myös sähköisesti Utajärven kunnan sähköisen asiointipalvelun kautta. Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi -tunnistuksella. Käyttö vaatii suomalaisen henkilötunnuksen ja tunnistautumisvälineen, esim. verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne, tai sirullinen verkkoasioinnin mahdollistava henkilökortti.

Siirry verkkoasiointiin

Stipendi- ja sponsorointihaku

Stipendillä ja sponsoroinnilla pyrimme tukemaan lahjakkuuksia ja innovaatioita, edistämään markkinointia ja palveluita sekä rakentamaan yhteisöllisyyttä ja suhteita eri sidosryhmien välille.

Stipendiohjeistus 

 

 

 

päivitetty viimeksi: 05.04.2024 09:25