Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö tarjoaa 15-29-vuotiaille nuorille vapaaehtoisuuteen perustuvaa ohjausta ja neuvontaa. Tavoitteena on tukea erityisesti niitä nuoria, jotka ovat työn tai koulutuksen ulkopuolella tai he ovat vaarassa jäädä niiden ulkopuolelle.

Etsivä nuorisotyö auttaa mm. opiskelu- ja työpaikan etsimisessä, elämäntilanteen selvittelyssä, käytännönasioiden hoitamisessa, virastokäynneillä ja muissa arjen asioissa yksilöllisesti nuoren omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Nuoret voivat olla itse yhteydessä etsivään nuorisotyöntekijään tai ohjautua asiakkaiksi yhteistyötahojen kautta. Myös huoltaja, ystävät tai lähipiiri voivat ottaa yhteyttä huolen herätessä nuoren elämäntilanteesta. Jos olet huolissasi kaveristasi, ota yhteyttä!

Toimi näin: ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen, kartoitetaan tilanne, ja suunnitellaan jatko yhdessä. Yhteyden saa monella eri tavalla: puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla, Facebookissa, Instagramissa tai käymällä paikan päällä. Voit ottaa myös yhteyttä nimettömästi etsivään nuorisotyöntekijään.

Yhteysetsivään.fi-palvelu 

Yhteysetsivään.fi -palvelu on maksuton valtakunnallinen palvelu, jonka avulla nuoren yksilöinti- ja yhteystietojen sähköinen luovuttaminen nuoren kotikunnan etsivään nuorisotyöhön on tietoturvallista, sujuvaa, nopeaa, toimivaa ja vastaa tietosuoja-asetuksia ja saavutettavuusdirektiivin säännöksiä.

Lisätietoja: 

Joona Hongisto

Etsivä nuorisotyöntekijä

Toimiala: Hyvinvointipalvelut
Toimipiste: Hyvinvointipalveluiden toimistotilat, Asematie 2
Palvelu: Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Sähköposti: joona.hongisto@utajarvi.fi
Puhelin: 050 564 4084

päivitetty viimeksi: 15.04.2024 09:56