UntoRock 2024
14.06.2024 15:00 - 15.06.2024 00:00
Julkaistu 14.06.2024Vuoden kovin rocktapahtuma jälleen Utajärven jäähallissa viikkoa ennen juhannusta.

Vuoden 2024 Untorockissa esiintyy muun muassa Battle Beast, Turmion kätilöt, Dingo, Bee, Hugo ja muita eturivin artisteja kuin paikallisia taitajia. UntoRock kerää yhteen nykyisiä ja entisiä paikkakuntalaisia, joka luo festivaalille oman iloisen ilmapiirinsä. Ensikertalaisia ja kauempaa tulleita odottaa siis vapautunut ja vastaanottavainen festarifiilis, johon on helppo hypätä mukaan.

Tapahtuma on ikärajaton, festareilta löytyy anniskelualueita täysi-ikäisille, sekä VIP-alue. Täysi-ikäiset pääsevät halutessaan myös esittelemään laulutaitojaan alueen karaoketeltassa. Festariohjelman lomassa tunnelmaa ylläpitää DJ. Lisäksi Rokkitorilla on ruoka- ja muita myyntikojuja.

Myös vuonna 2024 Rokkitorin liepeiltä on mahdollista lähteä helikopterilennolle. Helikopteri nousee ja laskeutuu Utajärven uudelta helikopterikentältä, joka sijaitsee aivan Utajärven jäähallin vieressä, Koulutien päässä. Mikäli siis kaipaat festariviikonloppuusi lisämaustetta, tervetuloa Copterplussan helikopterin kyytiin.

Esiintyjät, liput ja aikataulut löydät osoitteesta Untorock.com

UntoRockin järjestää ahkera talkootiimi yhdessä Utajärven kunnan kanssa. Tapahtuma on tärkeä ja näkyvä osa Utajärveä ja todellakin ansaitsee paikkansa suomen festivaalikentällä. (Vuodesta 1990). Nähdään Untorockissa!

Tapahtuma-alueella ei ole narikkaa, huomioithan tämän tullessasi festareille.

 

päivitetty viimeksi: 30.04.2024 09:12