Untorock Soap Soccer -turnaus
15.06.2024 10:00 - 00:00
Julkaistu 15.06.2024Tervetuloa mukaan UntoRock Soap Soccer -turnaukseen, joka järjestetään lauantaina 15.6.2024! Jos et vielä tiedä mitä Soap Soccer on, niin se on jalkapallon pelaamista pomppulinnassa, joka on täynnä vaahtoa, siistiä eikö?

Tervetuloa mukaan UntoRock Soap Soccer -turnaukseen, joka järjestetään lauantaina 15.6.2024! Jos et vielä tiedä mitä Soap Soccer on, niin se on jalkapallon pelaamista pomppulinnassa, joka on täynnä vaahtoa, siistiä eikö?

Turnaus alkaa Nuokkarin edustalla osoitteessa Koulutie 8 klo 12 ja päättyy kun voittajat on selvillä! Joukkueeseen mahtuu enintään viisi henkilöä. Ikäraja osallistumiseen on 16-vuotta. Areenan koko on 7 x 15 metriä.

Tilaisuus on avoin yleisölle, joten kannustusjoukot mukaan!

Hinnat

Jos haluat osallistua vain turnaukseen, voit ostaa turnauslipun max 5 hengen joukkueelle hintaan 100 € tai lauantain liput 5:lle sekä turnausliput yhteensä 300 € paketti sisältää turnauksen sekä mahdollisuuden nauttia rokista tappiin saakka.

Ilmoittautuminen

Tule mukaan nauttimaan jalkapallon ja rockin yhdistelmästä UntoRock Soap Soccer -turnauksessa. Ilmoittautuminen on nyt auki ja mukaan mahtuu max 12 joukkuetta, joten ilmoittaudu nyt! Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 12.6.2024 ja maksamalla laskun ennen tapahtumaa tai ilmoittautuminen raukeaa. Ilmoittautuminen on avoinna siihen saakka kun 12 joukkueen määrä on täyttynyt, voit halutessasi liittyä jonotuslistalle myös.
Ilmoittaudu mukaan tästä ILMOITTAUTUMINEN

Turnaukseen kannattaa varustautua urheiluvaatteilla/tiimivaatetuksella ja sukilla! Palkitsemme kolme parasta joukkuetta!

Seppo Kinnunen toimii tapahtumassa tuomarina ja kuuluttajana, jotta päivästä tulee unohtumaton.
Haluamme myös kiittää tukijoitamme ja sponsoreitamme, joiden ansiosta voimme järjestää tämän upean tapahtuman. Lisätietoja sponsoroinnin mahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä untorock.myynti@gmail.com

 

päivitetty viimeksi: 04.06.2024 22:31