Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Suvituulen irtaimiston myynti tänään keskiviikkona klo 14:00-18:00. Käynti rakennukseen pääoven kautta, Pappilantien puolelta. Rakennukseen pääsee vain rajatulle alueelle, jossa kaikki myytävä irtaimisto on saatavilla. Myynnissä mm. yöpöytiä, sähkösänkyjä, ovia, ikkunoita, altaita ym. Hinnat max. 10 €. Maksu käteisellä, varaathan pientä rahaa mukaan. Ostettuja tavaroita ei voi jättää odottamaan hakua myöhempään ajankohtaan, vaan ne on vietävä heti pois. Varauksia ei voi tehdä etukäteen! Ruuhkan välttämiseksi autot tulee jättää Hyvinvointitalon pihalle. Tavarat voi hakea maksun jälkeen autolla pääoven edestä. Kunta ei vastaa tavaroiden ja materiaalien toiminnasta tai muusta mahdollisesta virheestä. Ostaja on vastuussa ostamastaan tuotteesta ja hänen tulee huomioida ostaessa tavaraa rakennuksen sisäilmaongelma. #utajärvi #utajärvenkunta
August 17, 2022 10:21:49
utajarvenkunta
Lauantaina 20.8. Klo 12.00 alkaen Sotka MC Ry järjestää avoimen ratapäivän.🏁🏍 Ajorata sijaitsee Utajärven vanhalla kaatopaikalla.  Tapahtuma on kaikille avoin. Junioreille on oma rata ja paikalle voi tuoda oman ajopelin. Tarjolla on makkaraa, mehua ja kahvia. Pääset tutustumaan Sotka MC:n toimintaan, jäseniin ja lajin harrastusmahdollisuuksiin Utajärvellä. Lämpimästi tervetuloa koko perheellä! #utajärvi #moottoriurheilu #sotkamc
August 15, 2022 16:23:39

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta