Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Nyt hieno ja tärkeä paikka auki - Utajärven kunta hakee liikunnanohjaajaa! Utajärven kunnan tavoitteena on edistää kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Liikunnallisen elämäntavan vahvistamien on merkittävässä roolissa kuntalaistemme hyvinvoinnin edistämisessä. Etsimme liikunnanohjaajaa kehittämään ja suunnittelemaan monipuolisia liikkumisen muotoja utajärvisille. Liikunnanohjaajan tehtävät sisältävät yksilö- ja ryhmäliikunnan organisointia, ryhmätoimintaa sekä yksilötyötä. Keskeisenä tehtävänä on vastata erityisesti lasten- ja nuorten ja työikäisten harrastustoiminnan kehittämisestä, sekä seurayhteistyön vahvistamisesta. Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu harrastustoiminnan ohjaaminen sekä liikunnallisten tapahtumien yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Hankesuunnittelu- ja hallinto ovat osa tehtävänkuvaa, kuten myös liikuntapaikkojen kehittäminen ja niiden seuranta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja empatiataitoja sekä valmiutta kehittää ja kehittyä työssä. Odotamme myös, että hakijalla on hallussa erilaisia työkaluja ryhmäohjaukseen ja kyky tehdä yksilötyötä. Myös oma liikunnan harrastaminen on tärkeää. Edellytämme tehtävään valittavalta liikunta-alan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa liikunta-alan opistotason tutkintoa. Arvostamme kokemusta ja tuntemusta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja aloista. Tehtävä on vakituinen, ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 10.3.2024 klo 23.59 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa. Samasta palvelusta myös lisätietoja tehtävästä. #utajärvi #virtaa #rekry #kuntarekry #avoimettyöpaikat
February 22, 2024 15:57:16
utajarvenkunta
Tervetuloa Hippo-hiihtoihin lauantaina 24.2. klo 12 alkaen! Hiihdot järjestetään Utajärven valoladulla yhdessä Utajärven Urheilijoiden ja 4H-yhdistyksen kanssa. Numerolappujen jako alkaa klo 11.30, sarja 4-12 -vuotiaille. Kaikki osallistujat palkitaan! Ilmoittaudu mukaan 22.2. mennessä: www.op.fi/utajarvi #hippohiihto #osuuspankki #4h #utajärvi #utajärvenurheilijat
February 21, 2024 16:14:52

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta