Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Asuminen ja ympäristö

Utajärven kirkonkylän ja Oulun keskustan välillä on autolla ajaessa vain tunnin mittainen etäisyys. Junalla etäisyys on 45 minuuttia. Utajärvi on edelläkävijä monessa suhteessa; koko kunnan alueen kattava valokuituverkko ja sähköisten palveluiden kokonaisuus ovat vieneet kuntalaista ajallisesti lähemmäksi maailman sykettä.

Tekniikasta katseensa nostava näkee luonnonläheisen ja kauniin ympäristön, joka kutsuu rauhoittumaan. Rokuan upeat maastot tarjoavat koettavaa retkeillen tai vaikkapa maastopyöräillen. Liikunnan iloa on tarjolla ympäri vuoden; kirkonkylän skeittipuisto, liikuntatalo sekä jäähalli luovat paljon mahdollisuuksia.

Utajärvi on Hinku-kunta

Hiilipäästöjään rajoittava HINKU-kunta tuottaa kaukolämpönsä ekologisesti Kinnusen myllyn sivutuotteena syntyvällä kauran kuorella ja edistää yrittäjyyttä alueellaan kaavoittamalla Mustikkakankaalle häiriöttömän sähkön teollisuusaluetta ja uutta työpaikka-aluetta valtatie 22:n varteen.

Rakentajan kaverit auttavat rakennushankkeessasi

Utajärven kunnan rakentajan kaverit palvelevat kaikkia Utajärvelle rakentamisesta kiinnostuneita ja rakennushankkeen vaiheissa on tarjolla apua. Rakentajan kaverit auttavat rakentajaperhettä kaikissa rakennushankkeeseen liittyvissä asioissa.

Turvallinen ja edullinen asuminen ovat tärkeitä teemoja Utajärvellä; maksuttoman varhaiskasvatuksen ja pienen koululaisen turvallisen arjen puolesta puhuva kunta kehittää uudenlaisia asumisen ympäristöjä.

Rakentajan kaverit

Nimi Toimi Puhelin
Heikkinen Janne Rakennustarkastaja (tavoitettavissa ma-to) 040 831 6068
Itälahti Marko vs. käyttöteknikko, kunnossapitomestari 050 572 4542
Leskinen Petri Elinympäristöjohtaja 050 387 1973
Paalanen Jarmo Kaavasuunnittelija 040 672 9520

Kaavoitus

Kaavoitukseen liittyvät asiat

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste:
Palvelu: Kaavoituspalvelut
Sähköposti: kaavoitus@utajarvi.fi
Puhelin:

päivitetty viimeksi: 03.04.2023 10:11

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta