Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (Pohde) tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut Utajärven kunnan alueella 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen vastuulle kuuluu muun muassa perusterveydenhuolto, sosiaalihuolto, hammashoito, mielenterveys- ja päihdepalvelut, ikääntyneiden asumispalvelut, vammaispalvelut ja pelastustoimi.

Tietoa palveluista löydät Pohteen verkkosivustolta: Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Asiakkaita palvellaan nykyisissä toimipaikoissa ja puhelinnumeroissa edelleen nykyisellä henkilöstöllä.

Asiakkailta vuodenvaihteen muutos ei vaadi toimenpiteitä, eikä sote-palveluihin tarvitse erikseen olla yhteydessä. Ajanvaraukset, palvelusetelit ja lähetteet pysyvät voimassa edelleen vuodenvaihteen jälkeen. Myös asiakas- ja potilastiedot säilyvät ja siirtyvät hyvinvointialueelle.

Vuodenvaihde tuo joitain muutoksia asiakkaille. Laskutus uudistuu: koska organisaatio ja y-tunnus muuttuvat, asiakkaan tulee tehdä Pohteelle uudet e-laskujen tilaukset ja suoramaksuvaltuutukset.

Pohteen lähettämiä paperilaskuja ei voi enää maksaa maksukorteilla tai käteisellä toimipisteissä. Laskuja on ollut mahdollista maksaa käteisellä Oulu10-palvelupisteissä ja Kuusamon, Tyrnävän, Taivalkosken, Utajärven ja Raahen terveyskeskuksissa. Jatkossa laskut tulee maksaa oman pankin kautta. OYSin infopisteissä voi edelleen maksaa OYSin laskuja maksukortilla.

päivitetty viimeksi: 29.12.2022 14:04

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta