Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Keisarinranta   

Koti keskellä luontoa Oulujokivarressa

 

 

Oulujokivarresta maaseudun ja luonnon rauhasta löytyy Keisarinrannan asuinalue. Keisarinranta sijaitsee Alakylän alueella, Utajärven kuntakeskuksesta noin viisi kilometriä Oulun suuntaan. Keisarinrannan rauhallisuus on taattu kaavoituksella ja isoilla tonteilla, jotka sijaitsevat vehreiden peltomaisemien keskellä rajoittuen Oulujokeen. Alue tarjoaa sujuvaa arkea, leppoisaa vapaa-aikaa ja kotia keskellä maaseutuelämää. Alue tunnetaan myös nimellä Roinila.

Keisarinrantaan on rakennettu viemäröinti, vesijohdot ja tiestö katuvaloineen. Ympäristö on turvallinen ja lisää turvallisuutta luo vuoden 2017 loppuun mennessä toteutettava lähimpien tasoristeysten järjestelyiden uudistus, jonka tuloksena kolme tasoristeystä korvataan yhdellä turvallisuuslaitteet sisältävällä tasoristeyksellä. Tasoristeyksen uusimisen yhteydessä rakennetaan alueelle uusi tieyhteys. Alakylän ja Utajärven kirkonkylän välille on toteutumassa pitkään suunnitteilla ollut uusi kevyenliikenteen väylä. Nämä tieratkaisut parantavat asuinalueen saavutettavuutta ja turvallisuutta.

Keisarinrannan tontit ovat noin 1500 neliömetrin kokoisia ja niillä on rakennusoikeutta 250 kerrosneliömetriä. Utajärvellä on tarjolla valokuituyhteys, Utakuitu (100/100 MBit/s), joka mahdollistaa vaativankin tiedonsiirron ja on mainio apu sujuvaan etätyöskentelyyn.

Alueella on hyvät vapaa-ajan reitistöt; patikointi- ja hiihtovaellukseen soveltuva Oulujokilaakson Tervareitistö kulkee aivan alueen vierestä ja myös yhteys moottorikelkkareitille on sujuva. Ouluun on matkaa noin 50 kilometriä ja Utajärven rautatieasemalla pysähtyy myös henkilöliikenteen juna, jolla matkat taittuvat sujuvasti.

Tule ja rakenna unelmasi modernin maaseudun Utajärvelle!

Kaavakartta tonteista

Esittelyvideo rantatonteista

Havainnekuvaa Keisarinrannan asuinalueesta

Tonttien hinnat

Vastuuhenkilöt:

Tiia Possakka

Kaavoitusinsinööri

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste: Tekninen toimisto, Kirkkotie 27
Palvelu: Kaavoituspalvelut
Rakentajan kaverit
Sähköposti: tiia.possakka@utajarvi.fi
Puhelin: 050 5917 240

Petri Leskinen

Elinympäristöjohtaja

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Johtoryhmä
Toimipiste: Tekninen toimisto, Kirkkotie 27
Palvelu: Kiinteistöhuolto
Vesi- ja viemärilaitos
Ruoka ja siivouspalvelut
Kaavoituspalvelut
Jätehuolto ja kierrätys
Rakentajan kaverit
Sähköposti: petri.leskinen@utajarvi.fi
Puhelin: 050 387 1973

päivitetty viimeksi: 25.05.2019 13:42
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta