Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Keisarinranta

Koti keskellä luontoa Oulujokivarressa

Oulujokivarresta maaseudun ja luonnon rauhasta löytyy Keisarinrannan asuinalue. Keisarinranta sijaitsee Alakylän alueella, Utajärven kuntakeskuksesta noin viisi kilometriä Oulun suuntaan. Keisarinrannan rauhallisuus on taattu kaavoituksella ja isoilla tonteilla, jotka sijaitsevat vehreiden peltomaisemien keskellä rajoittuen Oulujokeen. Alue tarjoaa sujuvaa arkea, leppoisaa vapaa-aikaa ja kotia keskellä maaseutuelämää. Alue tunnetaan myös nimellä Roinila.

Keisarinrantaan on rakennettu viemäröinti, vesijohdot ja tiestö katuvaloineen. Ympäristö on turvallinen ja lisää turvallisuutta luo vuoden 2017 loppuun mennessä toteutettava lähimpien tasoristeysten järjestelyiden uudistus, jonka tuloksena kolme tasoristeystä korvataan yhdellä turvallisuuslaitteet sisältävällä tasoristeyksellä. Tasoristeyksen uusimisen yhteydessä rakennetaan alueelle uusi tieyhteys. Alakylän ja Utajärven kirkonkylän välille on toteutumassa pitkään suunnitteilla ollut uusi kevyenliikenteen väylä. Nämä tieratkaisut parantavat asuinalueen saavutettavuutta ja turvallisuutta.

Keisarinrannan tontit ovat noin 1500 neliömetrin kokoisia ja niillä on rakennusoikeutta 250 kerrosneliömetriä. Utajärvellä on tarjolla valokuituyhteys Oulun Seudun Sähköltä, joka mahdollistaa vaativankin tiedonsiirron ja on mainio apu sujuvaan etätyöskentelyyn.

Alueella on hyvät vapaa-ajan reitistöt; patikointi- ja hiihtovaellukseen soveltuva Oulujokilaakson Tervareitistö kulkee aivan alueen vierestä ja myös yhteys moottorikelkkareitille on sujuva. Ouluun on matkaa noin 50 kilometriä ja Utajärven rautatieasemalla pysähtyy myös henkilöliikenteen juna, jolla matkat taittuvat sujuvasti.

Tule ja rakenna unelmasi modernin maaseudun Utajärvelle! Tontit myydään tarjouksien perusteella.

Petri Leskinen

Elinympäristöjohtaja

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Johtoryhmä
Toimipiste: Tekninen toimisto, Kirkkotie 27
Palvelu: Rakentajan kaverit
Sähköposti: petri.leskinen@utajarvi.fi
Puhelin: 050 387 1973

Kaavoitus

Kaavoitukseen liittyvät asiat

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste:
Palvelu: Kaavoituspalvelut
Sähköposti: kaavoitus@utajarvi.fi
Puhelin:

päivitetty viimeksi: 30.06.2022 08:45

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta