Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Kirkonmutkan uusi asuinalue

 

Utajärven kirkonkylällä on nyt saatavissa uusia ja laadukkaita omakotiasumiseen tarkoitettuja tontteja. Laadukas tontti tarkoittaa ainakin turvallista sijaintia lähellä palveluita, riittävää rakennusoikeutta ja sopivaa väljyyttä. Mitä laadukas tontti tarkoittaa sinun mielestäsi?

Kirkonmutkan alueelle on vuonna 2023 aloitettu kahdeksan pienomakotitalon rakentaminen Utajärven kunnan vuokrauskäyttöön. Alueelle on kaavoitettuna huippulaadukkaita omakotitontteja sekä tontit rivi- ja paritaloille. Kaikki kuntakeskuksen palvelut löytyvät alle kilometrin säteeltä. Kirkonmutkan alueen reunamilta lähtee kevyenliikenteen väylä kohti Alakylää ja Roinilaa. Asuinalue sijaitsee Hyvinvointiraitin varrella, johon liittyen on rakennettu idylliset puusillat vesistöjen yli. Alueelta on erinomainen kulku turvallisille kulkuväylille ja ulkoilureiteille, kuten Tervareitistön latu- ja patikointireiteille sekä kunnan valaistulle ladulle, joka kesäisin toimii pururatana.

Utajärvelle saat rakentaa oman näköistä elämää

Kirkonmutkan suuret omakotitontit rytmittyvät kaarevan pihakadun molemmin puolin tarjoten omaa rauhaa palveluiden välittömästä läheisyydestä. Turvallinen pihakatu levenee yhteiseksi alueeksi ja lopulta päättyy puistoalueeseen. Talojen ulkonäköä ei ole tiukasti säädelty. Uusien rakennuksien tulee sopeutua maakunnallisesti arvokkaaseen kulttuuriympäristöön, mutta tiukkoja väri- ja muotovaatimuksia ei ole. Utajärvelle saat rakentaa oman näköistä elämää. Saat pihasaunan ja perunamaan – jos vain tahdot.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Tonteista voi jättää tarjouksia!

Kaavoitus

Kaavoitukseen liittyvät asiat

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste:
Palvelu: Kaavoituspalvelut
Sähköposti: kaavoitus@utajarvi.fi
Puhelin:

päivitetty viimeksi: 26.09.2023 12:56

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta