Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Kirkonmutkan uusi asuinalue

Tee tarjous nyt tontista. Saat vesi- ja viemäriliittymät kaupan päälle! (säästöä 3 200€)

Utajärven kirkonkylällä on nyt saatavissa uusia ja laadukkaita omakotiasumiseen tarkoitettuja tontteja. Laadukas tontti tarkoittaa ainakin turvallista sijaintia lähellä palveluita, riittävää rakennusoikeutta ja sopivaa väljyyttä. Mitä laadukas tontti tarkoittaa sinun mielestäsi?

Kirkonmutkan alueelle on kaavoitettu 8 uutta huippulaadukasta omakotitonttia sekä tontit rivi- ja paritaloille. Kaikki kuntakeskuksen palvelut löytyvät alle kilometrin säteeltä. Kirkonmutkan alueen reunamilta lähtee uusi kevyenliikenteen väylä kohti Alakylää ja Roinilaa. Asuinalue sijaitsee Hyvinvointiraitin varrella, johon liittyen on viime vuonna rakennettu idylliset puusillat vesistöjen yli. Alueelta on siis erinomainen kulku turvallisille kulkuväylille ja ulkoilureiteille, kuten Tervareitistön latu- ja patikointireiteille sekä kunnan valaistulle ladulle, joka kesäisin toimii pururatana.

Utajärvelle saat rakentaa oman näköistä elämää

Kirkonmutkan suuret omakotitontit rytmittyvät kaarevan pihakadun molemmin puolin tarjoten omaa rauhaa palveluiden välittömästä läheisyydestä. Turvallinen pihakatu levenee yhteiseksi alueeksi ja lopulta päättyy puistoalueeseen. Talojen ulkonäköä ei ole tiukasti säädelty. Uusien rakennuksien tulee sopeutua maakunnallisesti arvokkaaseen kulttuuriympäristöön, mutta tiukkoja väri- ja muotovaatimuksia ei ole. Utajärvelle saat rakentaa oman näköistä elämää. Saat pihasaunan ja perunamaan – jos vain tahdot.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Tonteista voi jättää tarjouksia!

Kaavoitus

Kaavoitukseen liittyvät asiat

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste:
Palvelu: Kaavoituspalvelut
Sähköposti: kaavoitus@utajarvi.fi
Puhelin:

päivitetty viimeksi: 30.06.2022 08:44

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta