Utajärven kunnan vapaat tontit

Utajärven kunnan tonttipörssi

Tonttipörssistä löytyy Utajärven kunnan myynnissä olevat tontit ja kiinteistöt. Tarjolla on vakituisen asumisen ja loma-asumisen rakennuspaikkoja.

Jos Tonttipörssin sisällöstä ei löydy toiveidenne mukaista rakennuspaikkaa, ottakaa yhteyttä kunnan tekniseen toimistoon. Tavoitteemme on löytää paikka jokaiselle unelmalle.

Utajärvi luo edellytyksiä onnelliselle elämälle.

Siirry verkkoasiointiin

Mustikkakankaan teollisuusalue

Mustikkakankaan asemakaavoitetulla teollisuusalueella on saatavilla edullisia yritystontteja. Meneillään on alueen asemakaavoituksen mittava muutos, jonka seurauksena teollisuusalue laajenee ja tarjoaa entistä parempia yrittämisen edellytyksiä.

Alueen sorakankainen maasto tarjoaa erinomaisen ja edullisen rakennuspaikan. Häiriötön sähkönsaanti on varmistettu omaa linjaa pitkin viereiseltä Utasen voimalaitokselta valtakunnan kantaverkosta. Teollisuusalueen vieressä kulkeva Oulu-Kajaani valtatie 22 sekä Oulu-Kajaani rautatie tarjoavat hyvät liikenneyhteydet ympäri Eurooppaa.

Yritystontteihin liittyviin kysymyksiin vastaa Utajärven Yrityspuisto Oy:n toimistusjohtaja Vuokko Paso.

Vuokko Paso

Utajärven Yrityspuisto Oy:n toimitusjohtaja

Toimiala: Utajärven Yrityspuisto Oy
Elinvoimapalvelut
Johtoryhmä
Toimipiste: Roomari, Vanhatie 1
Palvelu:
Sähköposti: vuokko.paso@utajarvi.fi
Puhelin: 040 632 8805

Lämpötien uusi yritysalue

Lämpötien yritys- ja työpaikka-alue tarjoaa tulevaisuudessa erinomaisen sijoittumispaikan erilaisille kevyen teollisuuden yrityksille tai palveluyrityksille.

Alueelle ollaan laatimassa uutta asemakaavaa

Lämpötien yritysalue sijaitsee Utajärven keskustaajamassa, valtatie 22 länsipuolella. Alueelta on noin 60 kilometrin matka Ouluun ja 125 kilometriä Kajaaniin. Valtatie 22 on Pohjois-Pohjanmaan maakuntakaavassa esitetty huomattavasti parannettavaksi tieyhteydeksi. Lämpötien yritysalue sijaitsee myös Utajärven rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Alueelle ollaan laatimassa uutta asemakaavaa. Suunnittelu on alkuvaiheessa ja asemakaavan sisältöön liittyviä ajatuksia ja ideoita otetaan vastaan.

Kaavoitus

Kaavoitukseen liittyvät asiat

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste:
Palvelu: Kaavoituspalvelut
Sähköposti: kaavoitus@utajarvi.fi
Puhelin:

 

päivitetty viimeksi: 03.04.2024 11:42