Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Kasvatus ja opetus

"Utajärvi tarjoaa laadukkaita opetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluita!"

Keisarintien päiväkoti on Utajärven ainoa päiväkoti, jossa on paikka sadalle lapselle. Toiminta tapahtuu pitkälti pienryhmissä, jolloin lapsen yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduiksi. Varhaiskasvatus on lasten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistävä ja syrjäytymistä ehkäisevä palvelu. Varhaiskasvatuksessa opitut tiedot ja taidot vahvistavat lasten osallisuutta sekä aktiivista toimijuutta yhteiskunnassa. Lisäksi varhaiskasvatus tukee huoltajia kasvatustyössä sekä mahdollistaa heidän osallistumisensa työelämään tai opiskeluun.

Päiväkodin päämääränä on lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kasvun, kehityksen ja oppimisen tukeminen yhteistyössä vanhempien kanssa. Tarjoamme laadukasta ja lapsen yksilölliset tarpeet huomioivaa varhaiskasvatusta. Tavoitteemme on varmistaa, että lapsella on ympärillään välittäviä ihmisiä ja hän kokee tulevansa kuulluksi ja arvostetuksi yhteisön jäsenenä.

Utajärven koulussa toimii esiopetus, perusopetus ja lukio. Koulu järjestää myös kunnan aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnan.

Utajärven koulun tavoite on antaa tasokasta opetusta ja kasvatusta ajanmukaisessa ja viihtyisässä oppimisympäristössä, jossa vallitsee turvallinen, kiireetön ja innostava ilmapiiri.

Erkki Väänänen

Sivistystoimenjohtaja ja alakoulun rehtori

Toimiala: Sivistyspalvelut
Johtoryhmä
Toimipiste: Utajärven koulu, Laitilantie 8
Palvelu: Opetuspalvelut
Sähköposti: erkki.vaananen@utajarvi.fi
Puhelin: 050 3047 102

Sanna Valkonen

Varhaiskasvatuksen esimies

Toimiala: Sivistyspalvelut
Toimipiste: Keisarintien päiväkoti, Kirkkotie 36
Palvelu: Varhaiskasvatuspalvelut
Sähköposti: sanna.valkonen@utajarvi.fi
Puhelin: 050 521 3748

päivitetty viimeksi: 31.05.2019 08:22