Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Vetoa ja pitoa kuntatyöhön –hanke


Hankkeen päätavoitteena on parantaa Utajärven kunnan työntekijöiden ja esimiesten työssä jaksamista sekä työhyvinvointia ja näin pidentää myös työuria. Tavoitteena on myös lisätä kunnan vetovoimaa mielekkäänä ja houkuttelevana työpaikkana, jossa halutaan panostaa työhyvinvointiin.

Hankkeen aikana otetaan käyttöön sähköinen työhyvinvointitarjotin, jonka kautta työntekijät ja yksiköt voivat valita työhyvinvointia ja työssä jaksamista edistäviä palveluita. Työhyvinvointitarjotinta kehitetään henkilöstöä osallistaen. Hankkeen yhtenä toimenpiteenä kehitetään ja otetaan käyttöön mentorointimallia, jolla pyritään tukemaan erityisesti uusia ja pitkiltä vapailta töihin palaavia työntekijöitä.

Hankkeen aikana järjestetään myös teemaan liittyviä koulutuksia ja panostetaan osaavan työvoiman saatavuuteen erilaisin toimenpitein.

Hankkeen kesto

Hanke toteutetaan ajanjaksolla 1.6.2020-31.12.2022. Hankkeen hallinnollisena päätoteuttajana toimii Iin kunta ja osatoteuttajina toimivat Pudasjärven kaupunki, Utajärven ja Vaalan kunnat sekä Oulunkaaren kuntayhtymä. Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Utajärven kunnan omarahoitusosuus on noin 18 300 euroa jakautuen koko hankkeen ajalle.

päivitetty viimeksi: 05.01.2023 13:03

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta