Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Mallihaku Utajärven kunnan brändivideoon!
Etsimme malleja ensi viikolla kuvattavaan Utajärven brändivideoon. Videota käytetään Utajärven kunnan viestinnässä eri kanavissa, ja videon lisäksi käyttöön tulee muutamia kuvia. Alaikäisten mallien vanhemmilta tulee olla lupa!
Uusi nopeusrajoitus Koulutielle
Koulutien uusi nopeusrajoitus on 30 km/h aiemman 40 km/h sijaan, jotta koululaisilla on turvallinen koulumatka myös koulun läheisyydessä.
OP Utajärven Hyvä työ -lahjoitukset
Utajärven osuuspankki tukee ja edistää Hyvä työ -lahjoituksen toimijoita, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan tukevat ja ilahduttavat oman toiminta-alueensa elämää Utajärvellä.
Markkinavuoropuhelu: Pihateiden linkouspalvelu
Utajärven kunta pyytää kiinnostuneita yrityksiä ja yrittäjiä ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun Tarjouspalvelun kautta. Tarjouspalvelusta näet myös tarkemmat tiedot linkouspalvelun kokonaisuudesta.
Huvikumpu on mukana SUNRISE Finland -tutkimuksessa
Keisarintien päiväkodin vuorohoitoryhmä Huvikumpu on mukana SUNRISE Finland -tutkimuksessa. Tutkimuksessa selvitetään miten 3- ja 4-vuotiaat lapset täyttävät WHO:n suositukset varhaisvuosien liikunnan, paikallaanolon ja unen suhteen eri puolilla m
Kutsunnat Utajärvellä 25.8.2023
Asevelvollisten kutsunnat Utajärvellä järjestetään seurakuntatalolla, os. Pappilantie 2. Kutsuntatilaisuus alkaa klo 09.00. Paikalla oltava kuitenkin viimeistään 08.45!
Taidetta kylille -hankkeen kahdeksas taideteos valmistui
Lähekkö nää tanssimaan? osallistava tanssilava-teemainen teos on syntynyt Utoslahti-Lahdensuun alueelle kodan ja leikkikentän läheisyyteen. Lavalla on jo ensimmäinen tanssipari paikalla, liekö Hiltusen tilan ensimmäinen isäntä emäntineen?

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta