Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Rokuan yhteisöllinen kokoustila

Rokuan yhteisöllinen työtila on Rokua Health & Span alakerrassa oleva tila, joka koostuu kolmesta huoneesta. Neuvottelutila noin 20 hengelle, pienempi työtila Rokua Geopark laboratorio ja suurempi kokoustila esimerkiksi esityksiin ja vapaaseen kokoontumiseen soveltuva tila, suurempaan tilaan on tulossa Rokua Geopark näyttely ja tietoa Rokuan kansallispuistosta. Tila on tarkoitettu utajärveläisten esimerkiksi yhdistysten, seurojen, yrittäjien, etätyötä tekevien ja neuvottelutiloja kaipaavien käyttöön. Tila sijaitsee Health & Span alakerrassa ja sinne on käynti ahveroisen puolelta taloa sekä K-kerroksesta sisäkautta. Tilan osoite on Kuntoraitti 2, 91670 Rokua.

Tilan varaus ja avaimet

Tila on kaikkien yhteisöllistä tilaa tarvitsevien vapaasti varattavissa. Tilan käyttö on ilmaista Utajärven kuntalaisille. Tilan voi varata joko soittamalla Utajärven Asiointipisteeseen puh. 08 5875 5700, tai paikan päällä asioimalla, osoite Vanhatie 46, 91600 Utajärvi.

Tila suositellaan varaamaan vähintään tarvetta edeltävänä päivänä. Avain haetaan Asiointipisteestä. Avain luovutetaan tilan käyttäjälle 20 euron panttia vastaan. Summa palautetaan avaimen palautuksen yhteydessä.

Tilan käyttö

Tilan käyttäjä vastaa tilan siistimisestä käytön jälkeen, sekä tilan laitteistojen ja valojen sammuttamisesta. Muistathan myös lukita ovet lähtiessäsi.

päivitetty viimeksi: 09.05.2022 12:03

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta