Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Rokuan yhteisöllinen kokoustila Kahveroinen

Rokuan yhteisöllinen tila Kahveroinen on Rokua Health & Span alakerrassa oleva tila, joka koostuu kolmesta huoneesta. Neuvottelutila noin 20 hengelle, pienempi työtila Rokua Geopark laboratorio ja suurempi kokoustila, joka soveltuu esimerkiksi esityksiin ja vapaaseen kokoontumiseen. Suurempaan tilaan on tulossa Rokua Geopark -näyttely ja tietoa Rokuan kansallispuistosta. Tila on tarkoitettu utajärvisten esimerkiksi yhdistysten, seurojen, yrittäjien, etätyötä tekevien ja neuvottelutiloja kaipaavien käyttöön. Tila sijaitsee Health & Spa:n alakerrassa ja sinne on käynti Ahveroisen puolelta taloa sekä K-kerroksesta sisäkautta. Tilan osoite on Kuntoraitti 2, 91670 Rokua.

Tilan varaus ja avaimet

Tila on kaikkien yhteisöllistä tilaa tarvitsevien vapaasti varattavissa, myös yksityisten kuntalaisten. Tilan käyttö on maksutonta Utajärven kuntalaisille. Tilan voi varata joko soittamalla Utajärven Asiointipisteeseen puh. 08 5875 5700, tai paikan päällä asioimalla, osoite Vanhatie 46, 91600 Utajärvi.

Tila suositellaan varaamaan vähintään tarvetta edeltävänä päivänä. Avain haetaan Asiointipisteestä. Avain luovutetaan tilan käyttäjälle 20 euron panttia vastaan. Summa palautetaan avaimen palautuksen yhteydessä.

Tilaan voi tilata kokoustarjottavia Rokua Health & Spa:sta myynti@rokua.com tai soittamalla 020 7819 200. Varaathan tarjoilut hyvissä ajoin etukäteen!
Tilassa on myös vedenkeitin ja kahvinkeitin, jos tilaan haluaa ottaa mukaan omat tarjottavat.

Tilan käyttö

Neuvottelutilassa on käytettävissä suuri näyttö sekä mikrofoni- ja kaiutinjärjestelmä. Tilan käyttäjä vastaa tilan siistimisestä käytön jälkeen, sekä tilan laitteistojen ja valojen sammuttamisesta. Tilasta löytyy siivoustarvikkeita. Muistathan myös lukita ovet lähtiessäsi.

päivitetty viimeksi: 16.06.2022 19:51

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta