Vastaa kyselyyn Utajärven kirjaston tulevista Kirjallisuusilloista ja voita tuotepalkintoja
Julkaistu 17.06.2024

Utajärven kirjasto on hakenut valtionavustusta kirjastojen alueellisen ja paikallisen kokeilu- ja kehittämistoiminnan määrärahoista vuosille 2024-2025. Pohjois-Pohjanmaan aluehallintovirasto on tänä keväänä myöntänyt meille 5000 € avustuksen hankkeeseen nimeltä ”Kulttuurihyvinvointia kuntalaisille.” Hankkeen tavoitteena on kehittää kirjaston Kirjallisuusiltoja, joiden puitteissa olemme tarjonneet asiakkaillemme mahdollisuuksia osallistua erilaisiin kirjailijavierailuihin Utajärven kirjastossa. Osana hanketta haluamme tarjota kirjailijavieraita myös Utajärven koulun lapsille ja nuorille.

Myönnetty avustus on tarkoitus käyttää sekä kirjailijavieraiden palkkioihin että Kirjallisuusilta-tapahtumien kehittämiseen. Tämä kysely on ensimmäinen askel Kulttuurihyvinvointia kuntalaisille -hankkeen toteuttamisessa. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa asiakkaiden ajatuksia liittyen kirjailijavierailuihin Utajärven kirjastossa, joten käytä hetki aikaa kyselyn täyttämiseen ja anna oman äänesi kuulua!

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua kyselyn arvontaan.

Voit vastata kyselyyn verkossa tai paperilomakkeella kirjaston lehtisalissa viimeistään 28.7.2024. Linkin kyselyyn löydät myös kirjaston somekanavilta tai kirjaston asiakaskoneilta kirjanmerkeistä.

Voit vastata verkkokyselyyn myös tämän linkin kautta

 

päivitetty viimeksi: 17.06.2024 10:17