Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Tiedote Utajärvisten 1.– 3. -luokkalaisten lasten huoltajille

20.03.2020 klo 19:23

Hallitus on muuttanut koulukäytäntöjä koskevaa asetusta perjantaina 20.3.2020.

Muutos tulee voimaan maanantaina 23. maaliskuuta.

Muutoksen myötä kaikilla 1.–3.-luokan oppilailla on mahdollisuus lähiopetukseen. Hallitus on poistanut ehdon, jonka mukaan lähiopetukseen saivat osallistua vain ne oppilaat, joiden vanhemmat työskentelevät yhteiskunnan kannalta kriittisillä aloilla. Hallitus suosittelee kuitenkin  vahvasti edelleen etäopetusta kaikille, myös 1.–3.-luokkien koululaisille, mikäli se perheessä on mahdollista.

Edelleen peruskoulun neljäsluokkalaisten ja sitä ylemmillä luokilla olevien oppilaiden opetus järjestetään etäopetuksena. Rajoituksen tarkoitus on hidastaa koronavirusepidemian leviämistä.

Lähiopetusta järjestetään myös erityisen tuen päätöksen saaneille lapsille ja pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä oleville oppilaille. Lähiopetusta järjestetään myös esiopetuksen oppilaille.

Utajärven koulu pyytää niiden 1. -3. -luokkalaisten huoltajia, joiden lapset eivät ole olleet tällä viikolla lähiopetuksessa, ilmoittamaan jos heidän lapsensa on tulossa kouluun lähiopetukseen. Ilmoitus tulee tehdä maanantain 23.3.2020 aikana sähköpostilla osoitteeseen heli.hartikka@utajarvi.fi. Suosittelemme kuitenkin edelleen etäopetukseen osallistumista.

päivitetty viimeksi: 28.02.2020 13:32