Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Avoinna kolme varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan tehtävää

04.05.2022 klo 09:00

Avoinna kolme varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan tehtävää

Haemme työyhteisöömme kolmea varhaiskasvatuksen ryhmäavustajaa, joiden työpisteet selviävät kevään aikana. Tulevassa työpaikassasi on mukavia työkavereita, jotka tukevat sinua työsi aloituksessa. Meillä pienessä kunnassa etuja ovat mm. ihmisläheisyys, henkilöstön työhyvinvoinnin arvostaminen, sekä ketterä organisaatio, joka mahdollistaa toiminnan kehittämisen joustavasti. Keisarintien päiväkoti on valmistunut vuonna 2016 ja tilat ovat monipuoliset ja toimivat.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme tiimityötaitoja ja joustavuutta arjen äkillisissä tilannemuutoksissa, sekä sitoutumista yhdessä sovittuihin käytänteisiin. Toivomme, että olet tutustunut kunnan varhaiskasvatussuunnitelmaan, koska se toimii kaiken varhaiskasvatuksen toiminnan perustana.

Tehtävään ei ole lain määrittelemää kelpoisuusvaatimusta, mutta eduksi katsotaan koulutus / kokemus ruokahuolto- ja siistimistehtävistä.
Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen, hinnoittelutunnus 05VKA070 (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka tehtävän vaativuuden mukaisesti on 1863,61 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää.
Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen esimies Sanna Valkonen, puh: 050 5213748.

Työ alkaa 1.8.2022, tai sopimuksen mukaan.
Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä 11.05.2022 klo 23.59 mennessä.

päivitetty viimeksi: 04.05.2022 08:59

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta