Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Irtaimiston myynti Suvituulen palvelukeskuksesta

11.05.2022 klo 14:18

Suvituulen palvelukeskuksen purkamisen vuoksi kunta myy jäljelle jäänyttä irtaimistoa. Irtaimisto sisältää sänkyjä, yöpöytiä, rosterialtailta yms. Kunta ei vastaa tavaroiden ja materiaalien toiminnasta tai muusta mahdollisesta virheestä. Ostaja on vastuussa ostamastaan tuotteesta ja hänen tulee huomioida varatessa tavaraa rakennuksen sisäilmaongelma. Alla olevissa linkeissä esimerkkikuvia myynnissä olevasta irtaimistosta. Myynnissä mm. erilaisia valaisimia, apuvälineitä, sähkösänkyjä, yöpöytiä, pesualtaita ja erilaisia väliovia (kaikissa ei karmeja).

Irtaimistoa, yöpöytiäpöytiä, sähkösänkyjä, valaisimia, väliovia, pesualtaita, apuvälineitä, apuvälineitä, peilikaappeja, väliovia, ruloja, kylmiön ovia

Tarkat hakupäivät ilmoitetaan myöhemmässä vaiheessa ostajille.

Suvituulen ikkunat, ovien, vesikourut ym. ulkopuoliset materiaalit myydään myöhemmässä vaiheessa, kun purkutyö on edennyt siihen pisteeseen. Ajankohta tulee olemaan karkean arvion mukaan loppukesän tai alkusyksyn aikana. Tästä ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Kaikki varatut tavarat tulee noutaa sovittuna aikana, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat poistetaan tontilta kierrätykseen.

Työmaa-alueella luvaton oleskelu on kielletty. Alueella on kameravalvonta.

Ostohalukkuus tulee ilmoittaa ensisijaisesti sähköpostilla. Ilmoituksesta tulee ilmetä mitä mahdollisesti olisi kiinnostunut ostamaan ja kappalemäärän. 

Lisätietoja:
Anne Huhtala
toimistorakennusmestari
p. 040 131 9718
 
päivitetty viimeksi: 11.05.2022 15:24

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta