Valtuuston 30.5.2022 pidetyn kokouksen päätöksiä
Julkaistu 31.05.2022

Alla on listaus 30.5.2022 kokoontuneen valtuuston päätöksistä.

  • Valtuusto sai tiedoksi kunnan, taloyhtiöiden sekä Utajärven Yrityspuiston neljännesvuosikatsaukset. Talousarvion tasainen käyttö maaliskuun lopussa olisi 25 %. Kunnan talouden toimintakatteen toteuma maaliskuun lopussa oli 24,9 % ja tulos 47 246 €. Taloyhtiöiden osalta Kiinteistö Oy Mäyrän käyttöaste maaliskuun lopussa oli 97,63 % ja Kiinteistö Oy Järvenneidon 95,16 %.

  • Valtuusto päätti, että Kiinteistöosakeyhtiö Järvenneidon pöytäkirjassa mainittuihin lainoihin myönnetään lyhennysvapaata sekä uudet maksuaikataulut.

  • Kunnanhallitus on aiemmin ilmaissut, että Utajärven kunta on mukana Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ateria- ja puhtauspalveluiden alueellisten in-house yhtiöiden osakkuusselvityksessä. Liittyminen osaksi alueellisia in-house yhtiöitä tarkoittaa kunnassa kertaluontoista ateria- ja puhtauspalveluiden ulkoistamista. Valtuusto päätti, että Utajärven kunta ei liity Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja mukaan lähtevien kuntien yhteiseen alueelliseen ateria- ja puhtauspalveluiden in-house yhtiöön.

  • Valtuusto myönsi Reetta Tuovinen-Salolle eron kaikista Utajärven kunnan luottamustehtävistä. Valtuusto kutsui varsinaiseksi valtuutetuksi Jukka-Pekka Savolaisen, valitsi kunnanhallituksen varsinaiseksi jäseneksi Heikki Sorosen ja kunnanhallituksen varapuheenjohtajaksi Anja Pinoniemen. Elinkeinovaliokunnan jäseneksi valtuusto valitsi Anja Pinoniemen ja elinkeinovaliokunnan puheenjohtajaksi Pasi Pentinpuron. Oulunkaaren yhtymävaltuuston varajäseneksi valtuusto valitsi Niina Jurvelinin.

Lisätietoja ja esityslista avautuvat tästä linkistä.

 

 

päivitetty viimeksi: 14.08.2023 10:11