Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Linja-autoliikenne reitillä Kajaani–Vaala–Utajärvi–Oulu käynnistyy uudelleen 10.8.

Utajärven ja Oulun välinen arkipäivien linja-autoliikenne palautuu ennalleen 10.8.2022 alkaen, kun ELY-keskuksen kilpailuttamalla linja-autoreitillä Kajaani-Utajärvi-Oulu keskeytynyt liikenne käynnistyy uudelleen. Vuorot Ouluun lähtevät Utajärveltä klo 6.25, 7.40 ja 15.15. Vuorot Oulusta taas saapuvat Utajärvelle klo 8.35, 14.25 ja 17.25. Osa vuoroista palvelee myös Utajärven, Vaalan ja Kajaanin välisiä matkoja.

Alla ELY-keskuksen hankkiman Utajärvi-Oulu-liikenteen aikataulut 10.8.2022 alkaen.Liikenteessä voi jatkossa matkustaa vain Matkahuollon lipputuotteilla, eikä tähän asti käytetty Waltti-kortti enää kelpaa. Utajärven ja Oulun tai Utajärven ja Muhoksen välillä voi jatkossa matkustaa Matkahuollon matkakortille ladattavilla kausi- tai sarjalipuilla, joiden myynnin käynnistymisestä tiedotetaan erikseen. Toisen asteen opiskelijat voivat jo nyt hankkia Kelan koulumatkatukilipun Matkahuollon Oulun toimipisteestä. Aikataulut tulevat saataville Google Mapsiin ja Matkahuollon verkkosivuille.

Talviaikataulukauden alkaessa reitin Kajaani–Vaala–Utajärvi–Oulu linjatunnukset 49 ja 49P poistuvat käytöstä. Tunnuksen sijasta linja-auton linjanäytössä ilmoitetaan vuoron määränpää.

Katso tarkemmat tiedot ELY-keskuksen tiedotteesta:

Keskeytynyt linja-autoliikenne reitillä Kajaani–Vaala–Utajärvi–Oulu käynnistyy uudelleen (Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu) | ELY-keskukset (sttinfo.fi)

julkaistu: 03.08.2022 klo 10:20, päivitetty viimeksi: 11.11.2022 08:00

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta