Kausi- ja sarjalippujen myynti on aloitettu linja-autoreitillä Vaala–Utajärvi–Oulu
Julkaistu 10.08.2022

ELY-keskuksen kilpailuttamalla linja-autoreitillä Vaala–Utajärvi–Oulu on otettu käyttöön uusia kausi- ja sarjalipputuotteita, joiden myynti on nyt aloitettu. Liikenne on käynnistynyt talviaikataulukauden alkaessa 10.8.2022, ja vuoroja liikennöi Saaga Travel Oy. Liikenteessä voi matkustaa vain Matkahuollon lipputuotteilla.

Saaga Travel Oy:n vuoroissa voi matkustaa Matkahuollon matkakortille ladattavilla kausi- ja sarjalipputuotteilla. 30 päivän kausilipun voi ostaa yhteysväleille Utajärvi–Muhos (70 €), Utajärvi–Oulu (90 €), Vaala–Muhos (90 €) tai Vaala–Oulu (130 €). Kausilipuilla voi matkustaa myös A. Valppu Oy:n vuoroissa. Saatavilla on lisäksi matkan pituuden mukaan hinnoiteltu 44 matkan sarjalippu. Koulumatkatukea saavat opiskelijat puolestaan matkustavat Matkahuollon koulumatkatukilipuilla.

Kaikkia Matkahuollon matkakortille ladattavia lipputuotteita voi ostaa Matkahuollon Oulun toimipisteestä. Kausi- ja sarjalipputuotteita voi tilata myös Matkahuollon korttikaupasta (kauppa.matkahuolto.fi/pohjois-suomi). Kertalippuja taas voi ostaa linja-autosta, Matkahuollon verkkokaupasta tai Reitit ja Liput -sovelluksesta. Linja-autossa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.

Waltti-matkakortille ladatun, voimassa olevan Oulun ja Utajärven välisen kausilipun voi käyttää loppuun Saaga Travel Oy:n vuoroissa 30.9.2022 mennessä. Ohjeet Waltti-kausilipun käyttämisestä loppuun löydät tästä esitteestä (PDF). Esitteitä jaossa myös linja-autoissa.

 

päivitetty viimeksi: 11.11.2022 08:00