Utajärven kunnassa on avoinna määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus
Julkaistu 25.01.2023

Sijaisuus ajalle 1.3.2023-27.8.2023, haku on avoinna 19.02.2023 klo 18.00 saakka.

Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Haemme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Koiramäen 0-2-vuotiaiden ryhmään. Tulevassa työpaikassasi on mukavia työkavereita, jotka tukevat sinua työsi aloituksessa. Meillä pienessä kunnassa etuja ovat mm. ihmisläheisyys, henkilöstön työhyvinvoinnin arvostaminen, sekä ketterä organisaatio, joka mahdollistaa toiminnan kehittämisen joustavasti. Keisarintien päiväkoti on valmistunut vuonna 2016 ja tilat ovat monipuoliset ja toimivat.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kehittäminen innostaa sinua ja odotamme, että tuot omaa osaamistasi esille. Koet perheiden kanssa tehtävän kasvatustyön omaksesi. Arvostamme tiimityötaitoja, tvt-taitoja ja joustavuutta arjen äkillisissä tilannemuutoksissa, sekä sitoutumista yhdessä sovittuihin käytänteisiin. Edellytämme hakijalta varhaiskasvatuksen perusteiden sisällön tuntemista ja sen toteuttamista yhdessä oman tiimin ja työyhteisön kanssa. Lisäksi arvostamme tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvien työtapojen ja menetelmien osaamista sekä pienryhmäpedagogiikan tuntemusta.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen pätevyys.
Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen, hinnoittelutunnus 05VKA054 (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka tehtävän vaativuuden mukaisesti on 2248,85 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen esihenkilö Sanna Valkonen, puh: 050 5213748
Työ alkaa 1.3.2023.

Hae paikkaa TÄSTÄ

 

 

päivitetty viimeksi: 25.01.2023 11:17