Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Uusi linja-autopysäkki on otettu käyttöön Rokualla

Rokuan kautta ajavat linja-autovuorot pysähtyvät nyt uudella Kuntokeskuksentie-nimisellä pysäkillä. Uusi pysäkki sijaitsee aivan Rokua Health & Spa -hotellin edessä, ja sen myötä hotellille on helpompi kulkea. Vuorojen aikataulut pysyvät ennallaan.

Muutos on toteutettu ELY-keskuksen saaman palautteen pohjalta. Kaksi muuta pysäkkiä Rokualla ovat Matkaparkki Kuntoraitin alkupäässä sijaitsevalla pysäköintialueella sekä Rokuanhovi E Rokuanhovintiellä, joiden kautta vuorot ajetaan myös jatkossa. Vuoroja ajetaan Rokuan kautta arkipäivisin 4.8.2023 asti ja viikonloppuisin 1.10.2023 asti.

Lipputuotteita linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Kertalippuja on saatavilla verkosta Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista. Aikatauluja on saatavilla myös linja-autoista.

Lue koko tiedote ja katso pysäkkien paikat:

www.sttinfo.fi/tiedote/uusi-linja-autopysakki-on-otettu-kayttoon-rokualla

julkaistu: 20.07.2023 klo 11:26, päivitetty viimeksi: 20.07.2023 11:26

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta