Markkinavuoropuhelu: Pihateiden linkouspalvelu
Julkaistu 24.08.2023

Utajärven kunta järjestää markkinavuoropuhelun pihateiden linkouspalvelusta. Markkinavuoropuhelussa kunta esittelee kiinnostuneille palveluntuottajille Utajärven kunnan alueella olevien vakituisesta asuttujen kiinteistöjen pihateiden talvikunnossapidon kokonaisuutta. Tilaisuuden tavoitteena on keskustella yhdessä ja kartoittaa palvelun tarjonnan ja tarpeen suhdetta Utajärvellä, jotta pystytään luomaan mahdollisimman toimiva ja tasapuolinen talvikunnossapidon kokonaisuus kaikille Utajärven vakituisille asukkaille.  

Utajärven kunta on järjestänyt usean vuosikymmenen ajan vakituisesti asutuille kiinteistöille linkouspalvelun pihateille, joiden pituus on enemmän kuin 50 metriä. Palvelua on pääsääntöisesti tuottaneet kunnan alueella toimivat maatilayrittäjät sivutoimisesti. Rakennemuutoksen vuoksi maatilojen lukumäärä on vähentynyt merkittävästi ja vastaavasti jäljellä olevat tilat ovat kasvaneet suuriksi. Pihateiden linkouspalvelun järjestäminen on muuttunut vuosivuodelta haastavammaksi koska paikallisia maa-/metsätilayrittäjiä ei ole palvelua tuottamassa entiseen malliin.   

Palvelun sisältö: 
- linkouspalvelu sisältää 15 linkouskertaa/talvikausi
- pihateiden aurauksessa liikkeellelähtökynnys on 10 cm kuivaa irtolunta tai 5 cm sohjoa  
- Yrittäjä/yritys voi hoitaa yhden tai useamman kunnossapitoalueen 

Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset: 
- liiketoimintakelpoisuus eli tilaajavastuu asiat oltava kunnossa 
- työhön soveltuva kalusto oltava sekä osaaminen työn vaativuuden mukaan  
- vastuuvakuutus vähintään 500 000 € (vahingot kolmansille osapuolille) Elinympäristöpalvelut ei korvaa kiinteistöille lingotessa sattuneita vahinkoja. 

Tarjouspalvelusta näet tarkemmat tiedot linkouspalvelun kokonaisuuden sisällöstä ja tarpeesta alueittain, sekä valintaperusteet: https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/Index/?p=517Linkki ulkoiselle sivustolle 

Keskustelutilaisuus kunnan ja mahdollisten palveluntarjoajien kanssa järjestetään Utajärvellä keskiviikkona 4.10.2023. klo. 9-11 osoitteessa Vanhatie 29, Roomari-sali. Tervetuloa mukaan!

 Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai lähettää tarjousta.

 

päivitetty viimeksi: 28.09.2023 16:24