Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Varhaiskasvatus 1.8.2021 alkavalla toimintakaudella

22.02.2021 klo 14:35

Sivistyspalvelut tiedottaa.

Varhaiskasvatusta voivat saada alle kouluikäiset lapset, sekä sitä vanhemmat lapset, mikäli erityiset olosuhteet sitä vaativat. Hakemus tehdään sähköisesti Wilmassa osoitteessa  

https://www.utajarvi.fi/sivu/fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatukseen_hakeminen/

Hakemus on jätettävä neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Jos varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta, varhaiskasvatuspaikkaa on haettava kahta viikkoa ennen hoidon tarvetta. Jos lapsella on jo paikka kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, riittää ilmoitus lapsen nykyiseen ryhmään varhaiskasvatuksen tarpeen jatkumisesta elokuussa 2021.

Elokuussa alkavalle toimintakaudelle tarkoitetut varhaiskasvatushakemukset pyydetään tekemään Wilmassa 31.3.2021 mennessä.

KUNNALLISEN VARHAISKASVATUKSEN VAIHTOEHDOT

Lasten päivähoidon järjestämiseksi kunnallisen varhaiskasvatuksen vaihtoehdot ovat lasten kotihoidontuki ja kuntalisä, sekä yksityisen hoidon tuki. Näistä tukimuodoista saa lisätietoja KELA:lta www.kela.fi

YKSITYINEN PÄIVÄHOITO

Yksityinen henkilö tai yhteisö, joka korvausta vastaa harjoittaa lasten päivähoitotoimintaa, on velvollinen tekemään ilmoituksen siitä kunnanhallitukselle viimeistään kahden viikon kuluessa toiminnan aloittamisesta (Varhaiskasvatuslaki 28§). Ilmoitus tehdään varhaiskasvatuksen esimiehelle.

Lisätietoja varhaiskasvatuksesta antaa varhaiskasvatuksen esimies Sanna Valkonen,

puh. 050 521 3748 tai sanna.valkonen(a)utajarvi.fi

Utajärvellä 16.2.2021, Sivistyspalvelut

päivitetty viimeksi: 22.02.2021 14:36

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta